C K 

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with 3 preset

 

Tee_Zalando (Calvin Klein Jeans)

Idag mår man som man förtjänar. Haha fyfan .. Men det var det så värt. Jag, Klara, Lisa, Linn, Amalia, Jessica & Vanessa hade bord på kopparhammaren, det var så kul att vara ute i hemstaden och träffa alla människor som man inte träffar annars. Det blev även efterfest, så ramlade in vid 6 typ haha. Så idag har jag mest sovit och tagit det lugnt. Ikväll ska vi till mina kusiner på lite lilljul. Ska bli så mysigt, vi ska dock inte äta julmat. Ska bli så gott, nu är jag rätt trött på det. Håller ni med mig? Vi hörs lite senare. Puss på er! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.