CHRISTMAS CALENDER – NUMBER 24

24

 Då mina hjärtan öppnar vi upp lucka nummer 24 i min julkalander, för det första hoppas jag att ni alla uppskattat denna kalender och ni gillar mina luckor =) Vissa vinnare har det tagit lite extra tid med, men jag kommer representera alla ännu en gång i ett samlat inlägg. Eftersom det är sista luckan vill jag ge er något extra fint. Något som jag vet ni kommer uppskatta ordentligt. Nämligen den senaste plattången från ghd. En ghd Artic gold platinum style white värd 2399:- Jag har själv fått äran att testa denna och är SÅ grym, man kan både platta bra och locka lätt med den. En ny favorit helt enkelt!

För att delta i dagens lucka ska ni enbart kommentera här och skriva en kort nominering varför DU ska vinna. Hur underbar julklapp till sig själv? Passa på att delta, deltar tar du inte, kan du heller inte vinna =) hihi.

God jul världens finaste läsare!

Stort Grattis Jessica, du kommer kontaktas via mail. 

”Hej fina du! Vilka otroligt fina saker du lottat ut i december. Jag kan ju göra ett försökt att vinna denna underbara skapelse. En sak man aldrig annars skulle ha råd att unna sig då det är andra saker som måste prioriteras varje månad. Med ett tunt och känsligt hår och med toppar som svinto så skulle denna GHD vara räddaren i nöden varje dag. Och man skulle då kanske få chansen till ett långt välmående hår i framtiden tack vare denna. Ha en riktigt fortsatt god jul! Kram”

0

69 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER 24”

 • teodoraradojicic skriver:

  Wow, vilken grym tävling!

  Är inte den bästa på att motivera varför just jag ska vinna något och inte någon annan, men här kommer min motivering.

  Jag är lite som en ”extra” mamma i huset, efter långa skoldagar brukar jag komma hem, diska disken, laga mat så att vi har mat på bordet, vika tvätten och även hinna plugga. Har alltid varit väldigt tacksam för det jag får eller tacksam i helheten, får inte dom dyraste sakerna men de är alltid tanken som räknas. Jag får liten slant då och då men de är verkligen ingen stor summa så att jag kan skaffa mig en såhär dyr plattång, och nu är de så att min plattång har varit sönder ett tag och har tyvärr inte kunnat skaffa mig en ny eller fått en ny däremot. Därför är jag oerhört tacksam för att det finns tävlingar som man kan vinna dessa underbara saker.

  God jul och massa kramar till dig!

 • Johanna E skriver:

  Underbar avslutning! Tack för en riktigt bra julkalender och hoppas du har en fin julafton! Kram

  Motivering:
  Jag har naturliga lockar,
  men de mig varje morgon chockar.
  Håret står åt alla håll,
  känner mig som ett riktigt troll.
  Slutar med att jag gör håret platt,
  har nästan av det blivit besatt.
  Men min gamla kommer snart ge upp,
  den hostar, frustar och får krupp.
  Snart dags att låta den gå,
  tacka den för varje platt strå.
  Kanske slipper jag i lockarna klösa,
  om denna mitt I-landsproblem lösa.

 • Linnea Jönsson skriver:

  När man som mig har en lockig man,
  Är man vid ”bad hair days” ständigt van.
  Men tänk om man en dag kunde få platta,
  Vilken förändring – ni kan inte fatta!
  Så från denna krylltott hoppas jag så,
  Att jag är lyckliga vinnaren & plattången få!

 • Ellinor skriver:

  Åh, vilken underbar present! Min plattång gick nyligen sönder så jag skulle behöva en ny. Hur nice vore det inte att dessutom vinna på julafton!?

  God jul och tack för en bra julkalender!

 • Julia skriver:

  Åh! Jag skulle vilja vinna plattången för att jag plattar mitt hår varje dag då det är så lockigt. Trivs inte alls i mitt naturliga lockiga hår utan drömmer om ett glansigt platt svall. Har inte råd att köpa en plattång från ghd då de är väldigt dyra men har under flera år velat prova en. Massor av kramar och god jul!! 🌟

 • Ida skriver:

  Jag o min unge skulle hoppa av glädje bäggetvå om vi var 24:ans vinnare💛💜

 • Decibel S skriver:

  Min plattång är en rejäl tragedi nu för tiden. För mitt hår är den rena rama digerdöden!
  Den doftar bränt och mina hårstrån fastnar i en söndrig glipa. Jag vill ALDRIG i livet vara utan plattång men den jag äger får mig att vilja lipa. Mitt hår har aldrig känts så sprött och glanslöst som det gör i dessa dagar… Och som universitetsstudent så har man ju nästan aldrig pengar.
  Jag vill av hela mitt hjärta vinna denna GHD premium styler av bästa kvalité och slänga ut min trasiga redan idag… för jag önskar mig ett ljuvligt platt hårsvall med finaste glans den 25;e januari då jag firar min födelsedag. <3

  En riktigt God Jul till dig, och tack för en fantastisk blogg och en extra fantastisk julkalender!
  /Decibel

 • Johanna skriver:

  Jag skulle vilja vinna då jag alltid har velat testa en ghd-plattång men aldrig har haft råd, och nu när min gamla plattång har lagt av skulle detta vara perfekt som en liten julklapp till mig själv! 🙂 god jul <3

 • Johanna Ljungdahl skriver:

  Jag har tittat på en bra plattång och locktång väldigt länge men inte hittat någon som fallit mig eller min plånbok i smaken. Jag älskar att fixa med håret och det skulle vara så otroligt kul! 😍 Kram på dig fina Rebecca och God Jul! ❤️

 • liselotte skriver:

  Jag är med och tävlar. Vill vinna för att kunna ge till min dotter som har haft ett fruktansvärt år.

 • Elin skriver:

  Jag är med och tävlar. Skulle gärna vilja vinna denna plattång då en vardagssyssla skulle bli roligare att utföra med denna skapelse.

 • Sandra skriver:

  God jul fina becca!
  Jag har önskat mig denna fina av tomten,
  men tror dessvärre att han glömt den.
  Att få använda denna i håret varje da’
  Skulle göra både mig och håret super gla’
  En silvrig vacker hård klapp,
  skulle jag uppskatta då min nuvarande är glapp.

  Håller tummar och tår, och hoppas du en fröjdefull jul får 🙂

  Kram

 • Mia B skriver:

  Jag vill ge mitt trista hår en ny chans,
  Ge det vackra former och skön glans
  Fult och frissigt ett minne blott
  Sen jag Rebeccas fina gåva fått!

 • Elli skriver:

  Jag vill vinna detta redskap så jag får
  Ordning på mitt tjocka hår!!! Inga tänger jag haft tidigare har hållt måttet! 😔

 • Britta Högström skriver:

  WOW! Vilken vinst!!! Jag skulle vilja hedra en fin vän med den här fina gåvan. Det är en underbar kvinna som alltid stannar när en främling behöver hjälp, stöd eller tröst, oavsett vem det är. De flesta människor går bara förbi. Hela hösten har hon dessutom jobbat som volontär och lite överraskningskarma är hon mer än förtjänt av.

  Till sist till dig vill jag säga:
  Under hela december varje dag
  har du gjort någon väldigt glad.
  Med generositet, tid och besvär
  har du skapat en härlig atmosfär.
  Tusen tack för inspiration och allt kul
  önskar dig en härligt fröjdefull jul

 • Sigrid skriver:

  Åh denna skulle jag och min lejonman bli glada över! Jag har väldigt tjockt hår, blont, och jag plattar det sällan då jag är rädd att det ska slitas av min hamla locktång. Hos frisören får jag alltid det gjort och de brukar använda GHD. Som student har jag på 4 år än inte unnat mig en då jag inte riktigt känner att jag haft råd. Så om jag vann denna skulle jag bli superglad, vilken julklapp!

  God jul! 🙂

 • Ellen Eklund skriver:

  Kanske en lite udda motivering, men jag skulle vilja vinna plattången till min älskade syster. Jag använder sen flera år tillbaka ghd själv, är enda plattången som fungerar på mitt burriga hår. Min syster har tyvärr ännu mer svårformulerat hår än mig, hon har inte råd att köpa en till sig själv och för mig blir det ett lite mastigt utlägg. Varje gång hon är hos mig springer hon och lånar min plattång det första hon gör, haha. Därför önskar jag vinna denna och göra oss båda glada, älskar att få ge bort saker, och hon skulle älska att få den!

  En riktigt god jul önskar jag dig. Kram

 • Camilla Sandmark skriver:

  Åh, vilken grym vinst! Eftersom jag inte har håret för det här redskapet så skulle jag ge den till min systerdotter som jag träffar alldeles för sällan sedan hon flyttade till Stockholm! Hon skulle vråla av lycka om hon fick den här!

 • Julia skriver:

  God Jul och tack för ett härligt år!
  Jag har bestämt mig för att ta väl hand om mitt hår 2016 och har köpt frisörschampoo men tyvärr slits håret ändå eftersom jag plattar det med en gammal tång där håret fastnar i varje drag. Håller tummarna att tomten hör min önskning!

 • Malin skriver:

  Mitt hår har alltid varit väldigt frissigt. En rätt jobbig grej att leva med i ett land som detta :p Min nuvarande plattång är inne på sina sista andetag så den här luckan kunde inte komma mer lägligt. Jag skulle bli så himla glad över att få vinna en sådan bra plattång som verkligen kan underlätta för mig i vardagen. Tack för en grymt bra julkalender i år och hoppas att även du får chans att vila upp dig lite nu under julledigheten 🙂 God jul! 🎅🎄

 • Sandra P. skriver:

  Julen har många härliga lukter,
  men inga som slår dina produkter
  Om jag en plattång skulle vinna,
  vet jag att min fru blir en lycklig kvinna
  Att se min älskling med julefröjd,
  får mig att känna mig jättenöjd

 • Madeleine Jonasson skriver:

  Har efter 10 år sjukskrivning inte råd att unna mig något alls så det hade varit helt underbart att vinna denna plattång till mitt trollhår. har alltid velat ha hår som Jennifer Aniston men har aldrig hittat någon plattång som funkar för mitt hår så jag håller alla tummar och tår som jag har.

 • Amanda skriver:

  Jag vet inte vad jag ska skriva för att få förtjäna denna plattång. Jag vill verkligen prova då mitt hår är rätt livlöst och skulle uppskatta en bra tång att arbeta med. Kram och god jul!

 • Emma skriver:

  På sin sista vers
  Min gamla plattång nu går
  En ny vore underbart
  Tänk om jag en ghd får

  Nä men skulle vara alldeles underbart med en sådan plattång. Har självlockigt hår, och visst är det fint NÄR jag stylar det. Med en riktigt bra plattång, som också går att locka med, skulle jag få bukt på mitt friss…

 • desirée skriver:

  Precis som du säkert vet så är det nästan ett måste att vara fin när man arbetar i butik och utåt, och det gör ju att håret gärna får vara fint också, men samtidigt så slits det ju varje gång man stylar det o inte minst när plattången jag har sjunger på sista versen, därför hoppas jag att vinna en ny och fräsch som jag bara hört bra betyg och kvalité om.

 • Ellinor skriver:

  Vore kul med ett litet ljus i min mörka vardag. Förlorade min sambo i cancer för 4 dagar sen.

 • MariaM skriver:

  Det var ju den bästa julklappen av alla! Skulle verkligen behöva något för att fixa till mitt hår som inte alls vill som jag vill. Hoppas hoppas hoppas på tur, även fast jag inte är så himla bra på att rimma eller motivera snyggt 🙂

 • Malin Gustafsson skriver:

  Åh, vilken lyxig julklapp, jag skulle verkligen behöva en plattång då min har sett sina bästa dagar för länge sen, så håller nu tummar och tår att jag denna toppen klapp av tomten får. 🙂

  Malin Gustafsson
  [email protected]

  God jul! 🙂

 • Claudia Kerttu skriver:

  För att undvika lite morgonstress, och ta bort lte tidspress, Tre tjejer med masa stylings behov, sätter allas nerver på prov.

 • Amanda skriver:

  Vilken grym tävling!

  Jag hade blivit himla glad om jag vann. Enkel motivering: Plattången är min bästa vän och en från ghd hade blivit en riktigt bra investering:)

  God jul till er alla!

 • Linnea skriver:

  Åh så fantastiskt!
  Jag vill vinna för att min nuvarande plattång går varm varje dag (dumt jag vet) och nu har ratten där man ställer in värmen gått sönder vilket innebär att man aldrig vet hur varm den blir.. Och som student badar man inte i pengar… så detta skulle vara en perfekt julklapp!
  God jul fina du!

 • Sofie Andersson skriver:

  Det har blivit så lustigt. Jag har fått krulligt hår. Inte överallt utan i nacken. Blir så jätte rufsigt. Nu fattar jag varför min dotter har det så. Märkligt bara att jag fick lockar så sent… Jobbigt. Vill ha det blankt och snyggt.

 • Hanna skriver:

  Jag har varit snäll i år och ätit all min broccoli. Jag hoppas det inte varit förgäves 🙂

 • Christine skriver:

  Jaaa min dröm julklapp som jag aldrig fick. Min plattång har gått sönder och mitt hår behöver en ny. Annars står håret åt alla håll och kanter. Jag har nyss skaffat en ny frisyr och den kräver (enligt mig) att håret plattas. Att vinna en ghd vore drömmen. En plattång som även vårdar håret och inte bara förstör det. Kanske kan det bli min 30 års present i januari.

 • Fey skriver:

  Varför förtjänar jag denna plattång?

  Jag är en 22 årig tjej som bor hemma med min mamma och mina tre systrar, vi har bott i vår lilla lägenhet så länge jag kan minnas, med en hårt arbetande mamma och ingen pappa i bilden.

  Vi tillhör inte den skaran av människor som har pengar. Det känns lite hemskt att säga det i dessa tider då människor svälter och flyr krig. Om man ser det så då har vi det jävligt bra! Vi har tak över huvudet, mat på bordet och en familj! Däremot så har vi varken pengar eller ork (mamma är sjuk) till att köpa vackra saker, göra roliga saker eller åka på något resemål. Både jag och mina systrar och mamma älskar kläder, skönhet och mode men intresset försvinner bland alla måsten och tillslut så har man bara accepterat att det är så vi har det, alla kan inte ha allt.

  Mamma verkligen kämpar med att betala hyror och alla måsten så vi skulle aldrig fråga henne om något utöver det som vi verkligen behöver. Dels för att vi inte vill att hon ska känna skuld för att hon inte kan ge oss de saker som tjejer i vår ålder har, men också för att vi hade mått sjukt dåligt om vi hade satt den pressen på henne. Det hade därför seriöst gjort hela vår jul, som annars består av att ge varandra en h&m tröja eller något billigt smink. Vi har aldrig i våra liv haft så mycket pengar att spendera på något så “onödigt” som hårprodukter!

  Förlåt för att jag skrev såhär mycket, du ville nog bara ha några rader. Hoppas att du läste hela, haha!

  Kramar från Fey

 • Emma skriver:

  Vinner verkligen aldrig o det skulle vara så himla himla kul att få vinna denna .
  Detta kanske äntligen är min tur 🙂 haha! God jul o tack för en bra blogg . Kram emma

 • Victoria skriver:

  Efter ett år med jobb inom vården där jag inte riktigt trivts så ska jag nästa år ta steget ut och börja plugga och byta bana för att hotta något jag trivs bättre med.
  Det jag ser fram emot mest är att få göra mig fin, använda nagellack och slippa ha hästsvans hela tiden.
  Vad vore bättre än att få en plattång som kan hjälpa mig känna mig snygg och reda för nya äventyr!

  Tack för en superbra julkalender i år igen!!
  Älskar den traditionen, skulle nog nästan inte kännas som jul utan den!
  Kram

 • Julianna Fredriksson skriver:

  Åh vilken fantastisk vinst. Tänk om man denna lyxiga GHD arctic gold platinum style white kunde få vinna, till mig en arbetslös kvinna utan inkomst. Så man får vara fin när man ska på nyårsfest.

  God Jul

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 • Elin Hansson skriver:

  Har precis klippt mig kort med en tanke om att håret skulle vara lättskött. Hrm. Vaknar med att håret står åt alla håll. Jag har en plattång men värmen är ojämn så ibland fastnar den till i håret. Känns inte riktigt bra… Så hoppas få en ny delux-variant!

  God jul!

 • Jag äger inte en enda hårrelaterad ”maskin/produkt” förutom min hårborste och schampoo… Har inte någon fön och inte några locktänger, plattänger…

  Därför hoppas jag på tur att vinna denna.

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/24/lucka-24-rebecca-2412/

 • Cilla A skriver:

  Wooow, vilken drömvinst! Jag har världens tråkigaste självfallshår som varken är rakt eller lockigt utan liksom bara vågar sig fult och helt fel, så det vore verkligen äkta lycka att vinna GHDs lyxiga Artic Gold!

  Jag är småbarnsmamma och har försökt ge mina barn en fin minnesvärd julafton, med stickade jultröjor, klappar och god mat. Min egen mamma har cancer och ligger just nu på sjukhuset och jag själv skulle nästan vilja snabbspola fram till nästa jul istället. Men jag skulle bli överlycklig för en vinst i din sagolika julkalender, och kanske kunde vi köra lite ”gör om, gör rätt” när min mamma kommit på benen igen. Med riktig julmat, hemmagjort julgodis och…en julklapp också till mig! Har inte fått någon så jag måste erkänna att det hade varit toppen på alla sätt och vis om den exklusiva GHD stylern ville komma hem till mig för att bli min bästa vän! 😉

 • Anna Norell skriver:

  Jag är född med en man, ungefär som ett gotlandsruss
  Svårt att hitta form eller frisyr – det slutar oftast i en tuss
  Har inte tid att föna i flera timmar
  Kanske bäst om jag hela kalufsen limmar?
  Bästa lösningen måste vara ett verktyg från GHD
  En riktig tång med kvalite – Det blir garanterat en succè!

  Tack för en toppenjulkalender i år, hoppas du haft en underbar julafton och får ett fint nytt år 2016!

 • Veeronica Segel skriver:

  Jag skulle vilja vinna då detta har varit ett väldigt påfrestande år. Jag har studerat, tagit studenten börjat jobba, börjat på mitt körkort och nu till våren ska jag även få börja plugga på socionom-programmet. I all denna stress så hinner jag sällan unna mig själv något. Allt går åt till sparande och till körkortet, jag betalar även pengar för att bo hemma så detta vore verkligen den mest perfekta julklappen!! Skulle vara en belöning på hela detta år! Hoppas du får en riktigt fin jul-kväll! [email protected]

 • Emma K skriver:

  Precis vad jag behöver! Min plattång är gammal och sliten, men plånboken tom efter årets julklappsköp;) Nu håller jag tummarna!

 • Daphne Alice skriver:

  Jag vill vinna för att jag aldrig någonsin har ägt något annat än en vanlig hårtork (inte ens den var ny och fin utan begagnad och knappt fungerande). Skulle så himla gärna vilja skämma bort mig själv ordentligt men ekonomin räcker inte till, håller tummarna för denna vinst!

 • Pierre Sand skriver:

  Glamouröst hår vill kärleken ha
  men har inget stylingverktyg som funkar bra
  Slutar bara i besviken affekt
  Bättre med trasselfri styling som blir perfekt
  Hoppas på att kunna ge henne denna moderna manick
  och jag tror jag både snygg frisyr och glädjetårar se fick

 • Anna L skriver:

  En ghd Artic gold platinum style white som kan locka och platta hår
  får glädjefnatt om jag denna får
  det blir en härligt nyårsfest
  när jag får koll på trist hårtest
  en riktig festfrisyr få
  när jag festen gå

  GOD JUL!

 • Sanne svensson skriver:

  Jag skulle vilja ge denna plattång till min syster. Efter detta år som har bestått av diverse missgångar, har hon äntligen lyckats bli gravid och kommit in på sin utbildning som stylist. Vad vore inte bättre att ge henne en grym plattång som en start till hennes utbildning?

 • Paola skriver:

  Jag tror denna styler måste vara den bästa marknaden har att erbjuda.
  (Det eländet jag har nu får håret att sjuda.)
  Vilka fantastiska funktioner, vilken finess!
  (Att ha läckerbiten stående framme som dekoration skulle bota all tristess.)
  Få vårda mitt hår med den kärlek det behöver var längesedan sist.
  (Jag hoppar på den gamla, jag mal sönder den, jag lovar sant och visst.)
  Hoppas tomten kommer med allra bästa klappen och lägger den under granen.
  (För jag är allvarligt talat orolig över hur jag ska få till någon fason på ”manen”.)

 • Heléna skriver:

  Min dotter har just flyttat hemifrån och med sig tog hon sin plattång! Jag hade gärna velat ha en egen. Jag har långt hår, lite nedanför svanken och det blir så tråkigt och ser bara stökigt ut om jag inte plattar det. Fast sen brukar jag locka ett par slingor fram just med plattången. Men nu har jag ju ingen!

 • Renée Risberg skriver:

  Åh så grym tävling! Jag har hört såå mycket bra om denna och skulle verkligen vilja ha en hemma själv. Mitt hår har varit kaos i flera år på grund av att jag tappade mycket hår under en period som sedan skulle växa ut. Det resulterade i att jag hade mycket kort nytt hår som puffade upp håret (inte så snyggt). Det var dessutom väldigt torrt och slitet. Nu är håret finare och snart helt tillbaka, men jag försöker ta hand om håret ordentligt för att det ska se så fint ut som det kan även om inte jag kan styra över allt. Jag har hört att denna är väldigt effektiv vilket gör att jag bara behöver dra den över håret en gång så det inte sliter lika mycket. Dessutom är den väldigt snygg vilket gör att jag gärna skulle ha framme den på sminkbordet. En ny stylingtång skulle vara en perfekt start på 2016 som är ett år med student (där jag såklart vill vara snygg i håret), USA-resa, skidresa och annat som nu är okänt. Skulle bli överlycklig om jag vann! Kram på dig och god jul! Tack för en superbra julkalender <3

 • Julia Konneus skriver:

  Denna är inte bara den finaste plattången jag någonsin sett utan vet även att GHD’s plattänger är de bästa som finns! Min frisör använder alltid dessa och mitt hår (som är sjukt tjockt och lockigt) blir platt i endast ett drag. Deras plattänger är tyvärr i den lite högre prisklassen vilket är synd då jag verkligen hade velat köpa mig en egen… Men jag tycker verkligen mitt hår förtjänar denna i julklapp, det hade varit helt fantastiskt!

 • Sanna Kaakinen skriver:

  Wow, vilken grym tävling! Det är sådana här fantastiska vinster, som jag som ensamstående och studerande mamma knappt törs drömma om. I ärlighetens namn är det verkligen en vinst som kommer så långt ifrån min vardag och plånbok som det bara går, så att få en sådan här unik chans att tävla hos dig känns helt otroligt, och jag vet inte vad jag skulle säga om jag faktiskt hade turen med mig att vinna. Då skulle jag verkligen bli lycklig och känna mig riktigt, riktigt glad då jag verkligen skulle vilja ha denna då jag hört så otroligt mycket positivt om GHD:s stylingverktyg och mer än gärna skulle testa på deras nya.

  Kram Sanna

 • Cecilia skriver:

  Jag vill vinna för att jag har varit en flitig student, som slitit hela året med tentor och extrajobb, nästan så jag blivit utbränd på kuppen. Nu hoppas jag i elfte timman att jag får vinna en fin plattång, som jag bara kan drömma om att köpa med min ”magra” plånbok! God Jul!

 • Sandra skriver:

  En ny plattång kan inte komma mer lägligt då min gamla håller på att ge upp, man är ju tyvärr ganska beroende av denna pryl! Jag önskar mig verkligen en ny av jultomten Rebecca 🙂 du är grym! Är inne på din blogg dagligen för att få inspiration <3

 • Sara skriver:

  Åååh denna plattången har man kollat på ett antal gånger med kärlek men sedan slängt en mindre kärleksfull blick mot prislappen… Perfekt sista lucka. Plattar eller lockar mitt hår varje dag och min plattång börjar bli riktigt utsliten så därför skulle det vara en underbar vinst för mig som är en fattig student haha! Måste även tillägga att du haft en riktigt rolig kalender med väldigt fina priser och jag ska definitivt vara med och tävla nästa år igen om du har en. Stort cred till din inspirerande blogg också, kram!

 • Malin skriver:

  Oooh hur underbart avslut på julafton vore det inte att vinna denna?! Efter allt löshår som slitit på mitt hår vore ju denna perfekt nu när jag sparar ut mitt eget helt naturligt 🙏🏼 God jul fina du!

 • Lena E skriver:

  Den här vinsten lockar mig alldeles förfärligt mycket. Den kommer att få mig att bli vacker i mitt tycke. Håret kommer att bli fint, fast det är ogint. Nu hoppas jag precis som andra att jag har turen på min sida, Då slipper håret mitt lida.

 • Jessica skriver:

  Hej fina du!

  Vilka otroligt fina saker du lottat ut i december.
  Jag kan ju göra ett försökt att vinna denna underbara skapelse. En sak man aldrig annars skulle ha råd att unna sig då det är andra saker som måste prioriteras varje månad. Med ett tunt och känsligt hår och med toppar som svinto så skulle denna GHD vara räddaren i nöden varje dag. Och man skulle då kanske få chansen till ett långt välmående hår i framtiden tack vare denna. Ha en riktigt fortsatt god jul! Kram

 • Johanna K skriver:

  Jag vill vinna den, till mig själv (och min långhårige sambo), då vår plattång gjorde så hela huset slocknade sist vi använde den. En ny plattång har inte varit det som legat högst på prioriteringslistan när både ugn och frys lade av strax där efter. Så min stackars sambo går runt med korkskruvar i sitt långa hår vilket han hatar och jag har en virvel i luggen som får mig att se ut som Mary i ”Den där Mary”, haha! Förfallet är uppenbart och en ny plattång skulle göra mycket för vår image 😉

 • Josefine skriver:

  har inte velat har något av det du lottat ut tidigare MER ÄN VAD JAG VILL HA DENNA!!! Men är verkligen inte bra på att motivera till varför just jag ksa vinna så kör på ett hederligt julrim och försöker så här på kvällskvisten.
  Vill även passa på att ge dig sjuuuukt mycket cred för att du gör detta varje år. Verkligen sjukt uppskattat och alltid spånande att se vad som kommer härnäst. Hoppas du får en bra jul med nära och kära!

  vid en lockig och vild hårman, är man tyvärr extremt van,
  plattänger hit och plattänger dit, det blir för det mesta tyvärr skit.
  har endast använt den billiga sorten, vilket kört mitt hår ner i botten.
  Med denna blir ju allting väldigt slätt, och lockarna dom slipper jag lätt.
  Med en GHD mitt hår räddas kan, och att du lottar ut den är ju nästan för bra för att vara sann(t).

 • tova skriver:

  jag vill inte brottas med virvlar, krull eller rakt är fint men mellanting inte

 • Har lett lenge etter en fin tang der jeg kan gjøre begge deler, både krølle og rette. Denne er såå fin, og hadde vært helt perfekt for meg som en gave til meg selv. God jul vakre deg <3

 • Hannah Holmberg skriver:

  Hoppas verkligen att jag inte är försent ute nu men min motivering är helt enkelt att mitt hår kan vara en pest och pina att få till snyggt och med hjälp av denna skulle jag kunna få mycket hjälp att fixa håret precis som jag vill ha det!
  Massa god jul-kramar

 • Gabriella skriver:

  Jag skulle sååå gärna vilja vinna detta pris, det skulle vara världens bästa julklapp! Jag har önskat mig en ghd plattång länge nu men ej kunnat köpa en pga ekonomin. Använder just nu en liten billig som jag fick låna utav en kompis men den har slitit så mycket på mitt hår. Att ha fint och långt hår är något jag verkligen vill ha. Mitt naturliga är verkligen Afro haha så kan därför ej gå runt utan att ha plattat eller lockat det..

 • Caroline j skriver:

  Vill gärna få en plattång
  då våren är på ingång
  och håret är ett enda rufs
  vill få ordning på min kalufs

 • Johanna skriver:

  Jag vill gärna kunna fixa min kalufs,
  Slippa ha ett tovigt och tråkigt rufs,
  Jag känner mig mest som ett troll,
  Med hår som står åt alla kanter och håll,
  Men det finns en plattång som är en riktig skatt,
  Som gör håret lent, vackert och platt,
  Det är en lyxig GHD av bästa kvalité,
  När man använder den får man magi att ske,
  Hoppas verkligen jag varit snäll nog iår,
  Så jag denna underbara julklapp får!
  <3 <3 <3

 • ELIN JACONELLI skriver:

  Min lilla motivering är att jag skulle vilja ha med mig en ny fin plattång när jag flyttar till min nya fina lägenhet nästa vecka 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.