CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWENTYTHREE

Luck bas (7) (1)

 

 Hej mina hjärtan! Nu är det bara två dagar kvar i min julkalender och självklart har jag sparat de två bästa luckorna till sist. Idag har jag fått äran i samarbete med Philips att tävla ut en Diamondclean, jag har själv en  och det är  den bästa eltandborsten jag testat. Så lyxigt att man även laddar den i glaset. Dimondclean har även fått bäst i test av både Aftonbladet och Expressen. Det här är tandborstarnas tandborste! Eftersom jag själv har problem med tänderna och jag vet hur mycket godis alla äter i jul  😉 Så känns det extra kul att tävla ut en till er. Eftersom eltandborstar är det absolut bästa mot tänderna.  Detta är en helt perfekt julklapp att få eller att ge till någon. Så passa på! Luckans värde är hela 2.000 kr. Tävlingen avslutas ikväll 00.00

För att delta i dagen tävling ska du:

– Kommenterna här med ditt namn, mail + en kort motivering varför just DU ska vinna.

Stort Grattis Johanna E!

”Ååh!! Min mamma, som givetvis inte önskar sig något i julklapp, har pratat om att hon skulle vilja ha en eltandborste. Hon opererades igår, kommer ”fira” jul på sjukhuset och jag har tyvärr inte råd att köpa denna. Därför skulle jag bli överlycklig om jag kunde vinna en Diamondclean till min diamant till mamma! Hon är mitt allt och jag skulle bli så glad om jag kunde överraska henne, särskilt nu när cancern har satt klorna i henne och hon skulle behöva all uppmuntran i världen.♥ ”

0

66 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWENTYTHREE”

 • Joakim H skriver:

  Sonen hatar att borsta tänderna och vi fortsätter och försöker och försöker. Tror och hoppas att det med eltandborste skulle gå mycket lättare. Att borstningen blir rolig. Därför hoppas jag vinna denna lyxiga eltandborste till honom!

 • Julia skriver:

  Hej! Efter tre år med tandställning är mina tänder så raka att de drar uppmärksamhet till sig. Tyvärr är de väldigt gula och jag vill inte alls att de ska synas. Hoppas på att vinna så mina tänder blir skinande som diamanter 😉

 • Christine skriver:

  Wow sån lyx för tänderna. Jag vill gärna vinna denna. Min tandläkare menar på att jag borstar mina tänder för hårt, vilket sliter på emaljen och tandköttet. Hon har tipsat om en eltandborste men jag har aldrig köpt någon, nu hoppas jag kunna vinna denna fina och lyxiga tandborste.

 • Anna skriver:

  Min eltandborste såg sina bästa dar och gav upp i förra veckan och sen dess kör jag med vanlig tandborste, jag menar HALLÅ vanlig tandborste år 2015. Mina tänder känns inte alls lika rena och fräscha längre men tyvärr tillåter inte plånboken att jag köper någon ny nu då den är helt tom efter alla julkappar och julmat som är inhandlat, så därför hoppas jag nu på turen att få vinna denna värsting till eltandborste och därmed kan både jag och mina tänder känna att vi hänger med igen år 2016 🙂
  /Anna Pernryd

 • Paola skriver:

  Hur glad blir man inte när ens barn tycker att man ska skaffa en elektrisk tandborste!! Min son sa häromdagen: ”- Mamma, jag vill ta hand om mina tänder och inte få hål eller gå till tandläkaren. Jag vill äta mindre godis och borsta tänderna många gånger varje dag.” Superbra med två borsthuvuden så att båda barnen får en varsin!

 • Frida Elmgren skriver:

  Tänder med ränder,
  borstas givetvis en gång i sänder.
  Men min eltandborste har blivit gammal och grå,
  ibland undrar jag om vi någonsin har matchat vi två.
  En riktig tandborste jag behöver,
  för att hålla min munhygien fantastisk framöver.
  Philips Dimondclean har jag hört mycket gott om,
  så vi blir nog vänner med en gång 😉

  Passar samtidigt på att önska dig en God Jul
  och hoppas att du får jättekul!
  Hälsningar Frida Elmgren
  [email protected]

 • Visst är det kul med gåvor som vibrera
  inget annat jag önskar mig mera
  För ska jag på egen hand allting få sköta
  jag i alla fall slipper gamla borsten nöta.

 • Cilla skriver:

  Ååh!! Min mamma, som givetvis inte önskar sig något i julklapp, har pratat om att hon skulle vilja ha en eltandborste. Hon opererades igår, kommer ”fira” jul på sjukhuset och jag har tyvärr inte råd att köpa denna. Därför skulle jag bli överlycklig om jag kunde vinna en Diamondclean till min diamant till mamma! Hon är mitt allt och jag skulle bli så glad om jag kunde överraska henne, särskilt nu när cancern har satt klorna i henne och hon skulle behöva all uppmuntran i världen.♥

 • Tina skriver:

  Skulle verkligen vilja vinna denna så jag kan ge den till min sambo. Välte nämligen ner hans gamla i toaletten…

 • Ann-Charlotte Larsson skriver:

  Hej!
  Det är roligt att skämma bort dem man tycker om, men…
  ”Så här inför julen är familjens önskningar såklart många,
  men i plånboken möts jag dessvärre mest bara av förvånad ånga!”

  Mvh,
  Ann-Charlotte
  [email protected]

 • Sandra P. skriver:

  Julpyntningen har börjat i vårt hus,
  med adventsljusstakar och juleljus,
  allt blir glittrigt och får en ny glans,
  tänk om mina tänder också fick sådan chans,
  kanske skulle det kunna hända,
  om Rebecca ett paket till mig vill sända…

 • Wow vilken supervinst. Jag hoppas på tur då jag ofta har svårt att få till det långt bak i munnen, min tandläkare har sagt åt mig att köpa en eltandborste men jag har inte kommit till skott.

  Hoppas på tur

  delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/23/lucka-23-rebecca-2312/

  [email protected]

 • tova skriver:

  Jag vill att mina tänder ska glittra så mycket att man tar fel på mig och julgranen

 • Hannah skriver:

  Wow vilket bra pris. Mina tänder är i behov av omvårdnad och det är ju så trist att stå och gnugga manuellt med borste.

 • Britta Högström skriver:

  Jag ska till min tandläkare nu i slutet av januari. Skulle vara kul om han utbrister ”Wow, så fina dina tänder är, Vad du än gör så fortsätt med det”

 • Alva skriver:

  Jag har aldrig haft en eltandborste för det har bara inte fallit mig in. Skulle vara kul att lyxa till det för tänderna som man kommer ha hela livet.

 • Malin Gustafsson skriver:

  Åh, vilken lyx och en eltandborste jag verkligen behöver och fina, vita tänder skulle ju bli en succé och jag skulle gå runt och le! 🙂

  Malin Gustafsson
  [email protected]

  Hoppas på tur. God jul! 🙂

 • Hedie skriver:

  Rebecca, jag behöver ha hålla koll, på små osynliga troll.
  Hoppas jag vinner en Diamondcleaner så mina tänder skiner!

 • Karin Nordin skriver:

  Jag har länge tänkt att jag ska prova med en eltandborste för jag tycker att jag nöter och sliter med tandborsten precis som man ska, men ändå har jag alltid mycket tandsten då jag besöker tandläkaren. Jag har faktiskt önskat mig en eltandborste i julklapp men gissningsvis kommer min då från typ Clarre Ohlson eller liknande och om jag nu ska ha en eltandborste vill jag prova ”The real deal” och det är ju vad denna verkar vara!

  Håller tummar och tår och vill passa på att önska dig, Rebecka, en riktigt God Jul också!
  Kram Karin

 • jennie skriver:

  Jag har köpt en eltandborste till sonen i julklapp men inga klappar alls till mig. Med denna skulle han och jag borsta i takt och få skinande leenden.

 • Mia B skriver:

  Jag vill gärna vinna! 😀

  Tandhygien är för mig a och o
  Karius och baktus får ej sätta bo
  Bort med plack och annat gissel
  Så slipper jag trist tandagnissel!

 • Sanna Kaakinen skriver:

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att som ensamstående och studerande mamma få lyxa till det med en eltandborste till mig själv. För är det något som är kostsamt så är det att gå till tandläkaren, så att få lite extra hjälp med att ta hand om mina tänder med denna fantastiska tandborste som inte bara är super snygg, utan även verkar riktigt grym vore en dröm. Det är helt klart något som jag inte skulle våga eller kunna unna mig annars, vilket hade gjort det extra kul.

  Kram Sanna

 • Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Nykär som jag är så tycker jag att jag springer och borstar tänderna hela tiden för att den ska vara fräsch, fräsch, fräsch..
  Med den här så vet jag att jag kan lita på att munnen och tänderna verkligen blir rena. Dags att slänga ut alla manuella tandborstar med stickiga strån.

 • Sara skriver:

  Åh detta var något nytt, men som snabbt fångade mitt intresse! Skulle vara en perfekt present till min pojkvän som fyller år i januari, han klagar alltid på att han lyckas bita sönder sin vanliga tandborste efter bara några dagar. Tror han också skulle uppskatta den här presenten precis som jag så vi slipper springa till affären varje vecka för att köpa nya! Kram sara.

 • Ida skriver:

  Den gör så du luktar fräscht och polerar dina ädelstenar,den burrar o låter lite o på så sätt renar.I denna klapp finns något som förlänger livet på din tand ,jag önskar nu att den kommer till min hand:)

 • Malin skriver:

  Jag har en glipa mellan tandkött och tand på min ena framtand och anledningen är för att jag borstat mina tänder för hårt. O i den glipan ilar det nåt så förbannat att jag blir tokig. Dessutom lägger sig oftast mat där vilket bara gör ilandet värre. Enligt min tandläkare är detta något som inte går att fixa till, men jag hoppas på att genom få använda den här grymma eltandborsten att jag iaf kan lindra ilandet o se till så det inte blir likadant på övriga tänder. Håller verkligen tummarna för denna lucka!!! Du har haft en grymt bra julkalender i år, tack! 🙂

 • Malin skriver:

  Jag vill vinna för att jag på senare år fått sämre tänder och godisråtta som jag är så vill jag verkligen inte ge upp min älskade choklad! Därför vore det ju super att få en riktigt rolls royce tandborste som kan råda bot på problemet!

 • Julia Konneus skriver:

  Har faktiskt velat ha en eltandborste nu ett tag eftersom alla säger att det gör mycket större skillnad än en vanlig tandborste. Jag är även väldigt noga med mina tänder och vill alltid hålla dem friska och fräscha! Mitt mål är att aldrig få ett hål, haha!

 • Gabriella skriver:

  Wow, den är ju så snygg! Har alltid haft en eltandborste och varit nöjd med det – problemet är istället sambon (som först och främst är SÅ svår att köpa en julklapp till), och att han länge haft tandställning och jag har därför under 3 års tid tjatat på att han ska köpa en eltandborste då det är viktigt för honom att få rent runt metallen som sitter kvar på baksidan av tänderna. Dock är detta inte första prioritet i en studentbudget, och man vill ju helst köpa en riktigt bra när det väl gäller. Därför önskar jag att vinna denna ovanligt snygga eltandborste och ge till min kära! Tack för en bra lucka! Kram

 • marina skriver:

  Jag vill vinna för att jag har ocd att borsta tänderna! Har börjat lära mig att ta det lite lugnt, att inte borsta i 10 minuter var dag (hehe, gillar att borsta tänderna) och att inte borsta så fruktansvärt hårt! Tandläkaren har sagt åt mig att de har börjat slita på tandkött och tänder, då jag fått ilningar, och att jag hellre ska försöka att inte borsta tänderna då och då istället eftersom det hjälper mig att förstå hur mycket jag borstar och att jag istället skulle skaffa mig just en eltandborste. Med en eltandborste kan man inte trycka lika hårt, det är mer skonsamt, även fast man skulle borsta längre än normalt. Detta hade varit toppen för mig att vinna! 🙂

 • Petra skriver:

  Aldrig har jag haft någon men alltid velat testa,
  & den första måste ju vara den absolut bästa,
  en diamant i badrummet för kronjuvelerna i munnen,
  ja, då är nog julens lycka funnen,
  till alla skumtomtar och troll som försöker ta över,
  med den här far ni åt pipsvängen med en enkel manöver,
  så nu håller jag mina tänder och tår,
  för att jag diamanten i dagens lucka får!

 • teodoraradojicic skriver:

  Hej, hade för de första aldrig kunnat lägga 2000kr på en tandborste/ därför uppskattar jag att alla dessa tävlingar finns) men om jag vann hade jag gett denna till min pappa. Tyvärr har han inte de bästa tänderna och han hade definitivt blivit glad om jag gav honom denna.

  Kramar från mig och God jul

 • Daphne Alice skriver:

  Jag vill vinna för att jag har så extremt dålig kvalitet på mina tänder, har alltid haft det vilket resulterat i att jag har fler lagade tänder än hela tänder nu. Dessutom är min favoritfärg lila <3

 • Annika J skriver:

  För att jag måste bli bättre på att borsta gaddarna. Det skulle säkerligen gå lättare och resultatet bli hundra gånger bättre med en sån lyxig eltandborste!

 • Emma Roodla skriver:

  Åh detta vill jag vinna då jag har väldigt fina tänder och jag vill fortsätta ha det. Jag har endel tandsten och har hört att eltandborste är bra för det 🙂

 • Johanna E skriver:

  Hej! Vad tråkigt att kalendern snart är slut, den har verkligen varit jättebra. Tack för att du har tagit dig tid att fixa med den!

  Inte så jättekul för dig att läsa om alla våra tandvårdsproblem kanske, haha, men med tandställning bakom framtänderna (efter vanlig tandställning) och ständiga inflammationer kring visdomständerna skulle en eltandborste hjälpa mycket. Har bara varit för lat och glömsk för att köpa en… 🙂

  God jul! Kram

 • Madeleine skriver:

  Jag har länge funderat på att skaffa mig en eltandborste, men det är så tråkigt att lägga pengar på, så det har inte blivit av. Men att vinna en vore ju toppen! Att den är oerhört snygg och fräsig är ju en bonus! 😊

 • Tina skriver:

  Om det är något som jag verkligen behöver så är det en eltandborste , har haft mycket problem med tänderna pga mediciner så en eltandborste skulle mina tänder uppskatta! God jul! 🙂

 • Michaela skriver:

  Åh en eltandborste har stått på min önskelista länge! Även min pojkväns. Är juökänslirna på rätt ställe kansle det blir en julklapp till honom.
  Annars tar jag den själv och får finaste tänderna! Perfekt för mitt nya liv-2016

 • Tommy Karlsson skriver:

  Jag vill ha denna rosa borste för att fixa en fin emalj och kunna bjussa på schyssta smajl.

 • Mikaela skriver:

  För att jag ALDRIG har haft ett hål, och gärna vill fortsätta så 😊

 • desirée skriver:

  Jag är med och tävlar.
  Jag borstar och borstar men ändå så lyckas jag ständigt få hål i tänderna vilket är super tråkigt, därför vore det roligt att vinna denna då jag alltid velat ha en eltandborste.

 • MariaM skriver:

  Jag skulle gärna vinna denna till min mamma som velat ha en eltandborste länge, men aldrig köpt någon. Nu skulle hon äntligen få en!

 • liselotte skriver:

  Jag är med! Denna skulle mina tänder må bra av. Både jag och min tandläkare skulle bli glada över en vinst här.

 • Hanna skriver:

  Jag har en tendens till att borsta alldeles för hårt och behöver byta tandborste nästan hela tiden. Mitt tandkött kommer med stor sannolikhet att bli uppborstat så jag hoppas att vinna denna tandborste så att detta problem förhoppningsvis försvinner 🙂

 • Victoria skriver:

  Jag sitter på jobbet, och ska jobba hela julhelgen. Min familj är i USA och firar så jag och min kille får fira själva 🙁
  Kommer behöva äta mycket julgodis för att trösta mig själv med, och då vore det ju bra att vårda tänderna efteråt 😉

 • Saga skriver:

  Har haft några eltandborstar men alla har gått sönder efter väldigt kort tid. Skulle vara kul att få någon med kvalité och som känns lite lyxig!

 • Emely skriver:

  Härlig tävling!
  Jag har inte haft hål i tänderna sedan år 2000, tack vare en bra eltandborste. Tyvärr funkar den inte längre och jag vill fortsätta med att vara hål fri 🙂 Ha det gott. Mvh Emely, [email protected]

 • Anna L skriver:

  Vi myser & har det bra & gott
  äter gotter lite smått
  Så våra stackars tänder små
  behöver bra produkter då
  borsta bort alla troll
  och på leendet få koll
  tar en chans
  till tänder med gnistrande glans

 • Heléna skriver:

  Nej vilken fin! Jag hade en eltandborste tidigare och oj vad jag saknar den.

 • Tandläkaren säger gång på gång att en eltandborste vore bra, och allra helst nu efter min gbp då man äter allt oftare och tänderna utsätts för större påfrestning. Men jag prioriterar (tyvärr) alltid barnen före – så jag står fortfarande och gnider med en vanlig 10kronorstandborste från ICA.
  Vinner jag denna kommer jag förmodligen med största leendet till tandläkaren nästa gång 😉

 • Lena E skriver:

  Ett vitare smail gör att jag vågar le igen.

 • Sandra skriver:

  Åh, jag skulle verkligen behöva en ny tandborste. Har aldrig testat en eltandborste så skulle vara väldigt kul! 🙂

 • Hannah Holmberg skriver:

  Jag ska villigt erkänna att jag är extremt dålig på min tandhygien vilket självklart har resulterat i två hål + dra ut en tand i januari, wohoo. Så jag är i stort behov av ett nytt tillskott i min ”tandskötsel”!

 • Daniella Larsson skriver:

  Jag vill vinna eftersom jag alltid har haft problem att nå och borsta ordentligt med ”vanlig” tandborste 🙂

 • Decibel S skriver:

  Jag hann inte i tid till dagens lucka.
  Hunden fick gå till veterinären och allt blev plötsligt mindre juligt.
  Vare sig min kommentar är godkänn eller ej, så kör jag på.

  Jag avskyr hur mina kindtänder plågar mig.
  Med en eltandborste kan jag nå och rengöra så mycket bättre.
  Så hade jag i så fall ett mindre ont att oroa mig för här i livet, <3

  God Jul!

 • Caroline j skriver:

  Om jag denna borste får
  mina tänder bättre mår
  tandfén kommer lottlös gå
  nu när hon inga tänder få

 • Susanne skriver:

  I jul äter jag mycket knäck,
  men tandtrollen vill jag att de ska ”puts väck”!

 • Lina Gillström skriver:

  Åh jag är med. Jag vill vinna pga att jag tappade min eltandborste som jag fick i julklapp förra året i toaletten, haha 🙁 god jul <3

 • ann skriver:

  Jag är med såklart! Motiveringen då?
  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kommer jag säkert få skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!

 • Sofia Eriksson skriver:

  Jag vill vinna för att jag har nyss blivit av med min tandställning och nu vill jag hålla mina tänder extra rena för att få dem att glänsa!

 • Agnes skriver:

  Jag är med i tävlingen 🙂

 • Johanna Kenas skriver:

  Har hört så mycket gott om denna och skulle så gärna vilja testa den. Använder manuell tandborste just nu så jag behöver en renlighetsboost

 • Pierre S skriver:

  Diamond Clean från Philips Sonicare
  den kommer att trivas här
  jobba hårt med kvalitet
  fixa värsta leendet
  putsa och fixa
  med tänderna trixa
  vitare tänder på en vecka
  med hög teknologi
  blir du från fläckar fri
  den borstar fort
  med bästa komfort
  klart jag vill vinna
  ett snyggt smil finna

 • Hanna Sund skriver:

  Jag vill verkligen vinna en bra eltandborste, min tandläkare sade sist jag var där att jag har förbud mot att borsta ”manuellt” då jag tydligen är ”för noga” och borstar sönder tandköttet, eltandborste skulle visst vara enda botemedlet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.