CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWENTYONE

Lucka 21

Då öppnar vi upp lucka nummer 21 i min julkalender, bakom dagens lucka så gömmer det sig ett populärt Contour kit från Anastasia som är i samarbete med Eleven.se. Jag vet att många utav er suktar efter detta kit, därför känns det extra roligt att kunna lotta ut ett till er. Jag önskar att jag kunde ge ett till er varje, men det går ju tyvärr inte. Men det känns bra att jag kan göra en utav er lycklig iallafall. Tävlingen avslutar ikväll 00.00, lycka till nu! Photo: Elin Ls

För att vara med i dagens tävling ska du:

– Kommentera ditt namn + mail samt en kort motivering.

Stort Grattis till Isabella!

”Ojoj.. Efter min senaste graviditet och med min lilla mini-människa som håller mig vaken om nätterna här hemma, skulle detta kit säkerligen göra underverk med mitt trötta och slitna plyte☺️! Jag håller tummarna! Puss och kram och god jul till dig❤️! ” 

0

155 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWENTYONE”

 • Maria skriver:

  Hoppas jag vinner, har dreglat över denna så länge! Har tyvärr inte råd att köpa den, men jag håller tummarna att jag vinner den 💁

 • Johanna Kenas skriver:

  Åh, har velat testa contouring men inte riktigt vetat hur. Detta kit skulle ge en skjuts i rätt riktning!

 • liselotte skriver:

  Jag är med! Skulle bli så glad över denna fina vinst, en julklapp till mig själv.

 • Amanda skriver:

  Åh, fantastiskt bra pris! Just nu gör jag min contour med en billig ögonskugga och det blir fasen inte bra alltså. Låter hellre bli. Smink är så himla kul så skulle vara häftigt att få prova detta (:

 • tess björkman skriver:

  Jag vill vinna detta contourkit för att kunna ge det till min syster i julklapp! Det är det enda hon önskar sig men på grund av att det är ganska dyrt hade jag i stället tänkt köpa en billigare variant. Om jag vinner kan hon få en försenad julklapp som jag vet att hon skulle bli jätteglad för!

 • Susanne skriver:

  Jag hoppas få framhäva det vackra,
  när jag går på nyårsfesten.
  Vill ju vara den mest åtråvärda gästen! 🙂

 • Hannah Kjellman skriver:

  Åh vilken härlig utlottning! Jag bokstavligen älskar smink och just Anastasia’s contourkit är rena drömmen för mig. Saknar ett contourkit bland mitt smink, använder just nu en söndrig skugga för att göra min contour haha. Detta kit är en riktig godbit!

 • Elin Hansson skriver:

  För att denna småbarnsmamman ska få känna sig snygg igen med en möjlighet att sminka över tröttheten!

 • Elin skriver:

  Jag är med! Åh, har velat testa contouring men inte riktigt vetat hur. Detta kit skulle ge en skjuts i rätt riktning!

 • Ebba Rooth skriver:

  Jag är med ! Jag har tränat på contouring i några månader nu med min vanliga bronzer från H&M och en highlighter jag hittade i en låda hemma, så vore fantastiskt att få en kvalitétsprodukt jag kan fortsätta träna med ! 🙂

 • Anna Pernryd skriver:

  WOW vilken vinst, är självklart med och tävlar. Som mamma till 2 små skatter så krävs det bra grejor i fejjan för att dölja hur trött och slutkörd man är vissa dagar.
  Med vänlig hälsning
  Anna

 • jag har aldrig äkt ett countor kit och jag skulle väldigt gärna vilja prova. tror detta är nått för mig.

 • Kajsa skriver:

  Med detta kitt skulle jag få lite kontur, och inte bara se sur. Har velat prova ända sen det kom, nu tycker jag att det är dax för en ny form 🙂

 • Amna skriver:

  Åååh OMG!!!!! Jag har velat ha den här produkten sååååå länge!! Jag har velat provat den då alla säger att det är en jätte bra produkt. Fast har inte tagit tag och köpt den då den är lite dyr så jag skulle vara överlycklig om jag vann!!❤️❤️❤️💋💋

 • Ellen skriver:

  Hej!
  Som sminkentusiast har jag alltid varit intresserad av smink och detta kit hade varit en dröm att få!! ❤️❤️

 • Jag är gärna med och tävlar om detta kit. Har en vän som skulle bli mycket glad åt detta kit. Hon har pratat en del om contouring (men jag som är kass på smink fattade ingenting).

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/21/lucka-21-rebecca-2112/

  [email protected]

 • Anna skriver:

  Jag har precis upptäckt hur roligt smink är men givetvis lägger jag pengar på annat då jag är student (studentlitteraturpriserna, hjälp!). Detta skulle vara ett fantastiskt sätt för mig att kunna fortsätta med mitt nyfunna sminkintresse! 🙂

 • Gabriella skriver:

  Vilken grym lucka! Jag har alltid varit en sån som nöjer sig med mascaran och lite solpuder på morgonen, men efter att mina vänner tagit med mig på en sminkkurs har jag börjat förstå hur man faktiskt kan använda ögonskugga och vilken skillnad det faktiskt gör. Det hade varit fantastiskt att få testa sig igenom detta kit och hitta nya sätt att styla sig själv på!

 • Ana skriver:

  Som student försöker man att spara, vilket inte är lätt när man snygg vill vara. Smink är ju jättekul men min highlighter nu är en ful gul. Det är tur att eleven har studentrabatt annars hade man aldrig studerat.

 • Gabriella skriver:

  Vilken grym lucka! Jag har alltid varit en sån som nöjer sig med mascaran och lite solpuder på morgonen, men efter att mina vänner tagit med mig på en sminkkurs har jag börjat förstå hur man faktiskt kan använda paletter och jordfärger för att förstärka – och vilken skillnad det faktiskt gör! Det hade varit fantastiskt att få testa sig igenom detta kit och hitta nya sätt att styla sig själv på!

 • Jeg er med! Jeg elsker sminke, og har siklet på denne i månedsvis. Dessverre rekker ikke pengene til da jeg har betalt en del på katten min som har vært mye syk den siste tiden, noe som er kjedelig, men såklart setter jeg pusen min foran sminke! Denne står høyt opp på ønskelisten, så det å vinne denne hadde vært kjempe morsomt, siden da får jeg kose meg litt ekstra k denne julen med både pus og sminke! Hihi:) ha en fin dag <3 nå krysser jeg fingrene!

 • Sandra skriver:

  Detta kit står högt upp på min önskelista! Har länge velat ha ett sådant men känns lite för dyrt för min plånbok. Önskar att jag vunnit och fått nöjet att sminka mig med det varje dag 🙂

 • Mamma Sabine skriver:

  Åhhh Nice skulle vilja ha 😘😍

 • antonia f skriver:

  Mer kindben? Går att fixa!
  Inte exakt din färg? Bara att mixa!
  Vill du framhäva eller ta bort,
  med detta blir det ingen sport.
  Detta tar fram din bästa sida,
  när du detta på huden gnida.
  Men glöm inte – du är finast som du är,
  när du endast din hud bär.

  GOD JUL <3

 • ann skriver:

  Denna klapp får dig att glittra lite mera och vips så får du blickar ifrån ännu flera
  Får ansiktet att vakna lyfter fram det fina med mod att ta för sig får den dig att skina

 • Annika skriver:

  Jag vill vinna för att jag älskar att sminka mig, men oftast ångrar jag mig efter att jag smörjt på någon form av foundation för det blir som en jämn mask. Så skulle behöva ett contour kit för att få lite mer liv i ansiktet. : )

 • Elli skriver:

  Jag önskar vinna detta kit då jag är alldeles för snål för att själv köpa’t. Köper budgetsmink som sällan håller en helkväll!

 • Emma skriver:

  jag vill vinna för att prova på något nytt! 🙂

 • Camilla H skriver:

  Ett kit som verkligen får mig att vråla,
  med detta lär du alltid stråla,
  perfekt, glamouröst och elegans,
  perfekt för en magisk nyårsdans

 • Nadia skriver:

  Men ojj vilken vinst!! Denna använder alla sminkproffs jag följer på youtube, hade skuttat av glädje om jag vunnit den 😀

 • Britta Högström skriver:

  Jag har aldrig ”photoshoppat” mitt ansikte IRL, skulle vara kul att börja med den här fina klappen.

 • Johanna Ljungdahl skriver:

  Jag har jätte länge velat ha ett riktigt proffs-kit! Jätte fin och skulle vara jätte kul! 🙂

 • Linnea J skriver:

  När det ute är grått och trist,
  Önskar man att man vore make up-artist!
  Med detta sminkset i min samling,
  Slipper jag se ut som en gamling!

  (Ett försök till rimm! 😂🙈😜)

 • Lena E skriver:

  Jag är med : )

 • Lena E skriver:

  Glömde motiveringen!
  Har aldrig försökt mig på att ”skulptera” mitt ansikte med smink. Så detta skulle bli mitt första kit för att bli makeup-flink.

 • Frida Elmgren skriver:

  Du har en helt fantastisk julkalender! Så fina vinster som du tävlar ut 🙂 Jag skulle vilja vinna detta till min tonårsdotter. Hon har precis börjat på gymnasiet och intresserar sig för smink och pratar lite om makeupartist så det skulle vara kul att överraska henne.

 • Malin skriver:

  Jag tror att min mamma skulle bli jätteglad över att vinna ett sånt här set! Så om jag vann skulle jag ge det till henne, tycker hon förtjänar en extra fin present nu till jul! 🙂

 • Julia Konneus skriver:

  Har velat ha den hur länge som helst men tycker den är lite dyr så hade varit perfekt att vinna!! <3

 • Nora Bååth skriver:

  Har länge velat köpa contour kitet ifrån Anastasia men som student med liten ekonomi är det inte så enkelt att hosta upp 600kr för att köpa smink, ekonomin har helt enkelt inte tillåtit mig att köpa den men vill så gärna ha den 🙂

 • Emma Jbira skriver:

  Har alltid vetat testa detta, men inte riktigt kunnat unna mig det. Så nu håller jag alla tummar och tår, och hoppas att jag vinsten får. 🙂

 • Linda skriver:

  Åh! Vilken underbar julklapp det vore.

 • jessi skriver:

  Skulle vara så kul att vinna det här contourkitet som en liten julklapp till migsjälv då jag just nu har många tråkiga utgifter jag måste lägga mina pengar på när jag blivit singel och har hand om alla räkningar och dyra hyran själv! Håller tummarna 🙂

 • Mathilda Eriksson skriver:

  Hejhej, som många andras tjejers smink dröm är detta även min, men inte min ekonomis tyvärr. Hade varit den bästa julklappen på länge Kram och God jul! 🎅🏼

 • Sandra skriver:

  Hallu! 🙂 skulle gladeligen vilja unna mig ett Countor kitt från Anastasia i julklapp, fattig student som man är! Kram

 • Linn skriver:

  Suktat efter de kittet läänge! Men livet som student är inte så glammigt 😉 skulle vilja liva upp de 😀 💄

 • Julia sager skriver:

  Jag vill tävla om detta kit då jag alltid tyckt om smink men aldrig riktigt vågat testa denna metod att kunna forma ansiktet. Jag känner att jag skulle vilja utveckla min sminkning och kunna få ett annat resultat än det jag fått tidigare. Jag skulle bli så himla glad om jag vann denna tävling då smink är min vardag! Kram Julia

 • Isabelle skriver:

  Skulle mer än gärna vilja vinna detta kit för att kunna ge det till min mamma som alltid har älskat att göra sig fin, tyvärr räcker inte studentpengen till att kunna köpa det hon förtjänar. Hon som alltid finns där för mig trots att hennes eget liv endast har bestått av motgångar de senaste åren. Fina lilla mamma.

 • Johanna V skriver:

  Jag har stått på kicks med hjärtformade ögon sedan detta kit släpptes, men som student har jag inte haft råd att unna mig det. Det hade varit den absolut perfekta julklappen i år; och en bra möjlighet att få lära sig mer om contouring! 😍

 • Rebecca Möller skriver:

  Det skulle verkligen göra min dag om jag vann 😀
  Har alltid velat ha den, men har inte haft råd. Därför skulle det vara den perfekta julklappen om jag vann 🙂

 • Simone Jidling skriver:

  Vilken super duper kalender!! Jag har länge velat ha detta då det bästa jag vet är smink, tänker bara på alla fina sminknigar man kan göra med detta, inte bara till conturing utan att använda kitet som fina basskuggor till ögonlocken med. Skulle vara otroligt roligt att jobba med ett sånt här proffs-kit. Då pengarna i plånkan inte alltid räcker till.. Hade varit en av dem bästa julklappen helt klart enligt mig!! Kram

 • Lina skriver:

  Hej Rebecca!

  Efter ett långt, låååångt år av ett följande av instagramsidan Anastasia så har jag rätt totalt ca 750 contourkitbehanlade ansikten. Det är 2-ish om dagen ! 2015s största trend kanske? Såklart man vill haka på! Det var min tanke när jag åkte till Thailand och gjorde ett stort misstag.. Med versaler. Ett contourkit som gav mig en äcklig hinna, orangea ”skuggor” och grå higlighting. Inte direkt de resultatet jag strävade efter.
  Hade gärna fått en ny möjlighet att göra om och göra rätt! Avsluta året med att ännu en gång haka på mirakeltrenden och denna gång träda fram ON POINT !

  Bästa hälsningar, godjul !

 • Maria skriver:

  Detta kit har sååå länge stått på min önskelista men jag har inte kunna köpa de för jag har pluggat i 3 år till sjuksköterska !(student=fattig) Men nu äntligen så är jag klar med mina studier så därför skulle detta vara en perfekt belöning efter allt slit!

 • Frida skriver:

  Åh jag skulle jättegärna vilja vinna detta smink. Jag har länge velat ha ett sådant kit men inte riktigt kostat på mig det själv. Skulle verkligen vara superkul att vinna det nu när jag har fått ett större intresse för smink! 🙂

 • Wilma skriver:

  Jag är med! Jag älskar att sminka mig och jag har velat prova detta sen det kom ut, men det är väldigt dyrt för min plånbok som en student.. Så jag skulle bli jätteglad över denna fina vinst! 🙂

 • Vanessa larsen skriver:

  Jag önskar verkligen att jag vinner den! Har gått och suktat efter den i evigheter!!

 • Estella skriver:

  Färg i mitt ansikte vill jag ha, så denna Palette skulle passa bra.
  Även om jag är vacker naturell, kan det vara kul att få färg en vacker vinter kväll. <3 PS du är bäst!

  Mail: [email protected]

 • Mikaela skriver:

  Jag är ganska ny på smink vill lära mig mer. Jag har haft det ganska svårt dom senaste året, skulle varit roligt att vinna det här

 • Elin skriver:

  Har följt din blogg nästan sen början, och har velat ha ett contour-kit riktigt länge nu. Har det senaste funnit ett starkt intresse för smink, och det är därför jag vill utveckla mina kunskaper och sådär. Men det är svårt att utmana sig själv & lära sig nya sminkmetoder och så när man aldrig har råd med några nya produkter.

 • anna skriver:

  Åh! Har en egen och ÄLSKAR den! Min kompis brukar låna den när hon är hos mig, så jag hoppas jag vinner så att jag kan ge henne den i julklapp 🙂 Hon skulle bli så himla glad.. 🙂

 • Malin skriver:

  Bästa bästa bästa luckan!! Hittills iaf 😉 Jag skulle hoppa upp o ner av glädje om jag vann detta kit, jag har nyligen börjat med contouring o tycker att det är sååå kul. Men har mest experimenterat med gamla ögonskuggor jag har just för att det klirrar rätt tomt i sparbössan så här års. Så att få vinna den här skulle göra mig väldigt glad 🙂

 • Emelie skriver:

  Åh dröm present! Nu just är jag blek, tråkig och platt i ansikte, ser inte så fräsch ut som jag skulle kunna göra med hjälp av lite contour kit skulle va en dröm att få detta så man skulle kunna börja glänsa med heta selfies!

  God jul!!

  Puss

 • Isabella Nysten skriver:

  Ojoj.. Efter min senaste graviditet och med min lilla mini-människa som håller mig vaken om nätterna här hemma, skulle detta kit säkerligen göra underverk med mitt trötta och slitna plyte☺️! Jag håller tummarna! Puss och kram och god jul till dig❤️!

 • Vivian Zhang skriver:

  Åh!! Precis vad jag behöver till mitt platta ansikte haha! God jul!!

 • Johanna Syk skriver:

  Student och fattig gör att sminket blir hattigt.
  Inte mycket smink i min necessär gör så att det blir en misär.
  Fejset är blekt och dann, men med detta kit kan jag bli riktigt grann!

  God jul! ☺🎅

 • Jessica Magnusson skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att kunna bygga upp min sminkkollektion då jag valde att rensa ut så mycket smink jag kunde från företag som testar på djur. Därför skulle de vara underbart att få lägga till denna godingen i min kollektion då den inte enbart är snäll mot djuren men och extremt bra och hyllad av många beauty gurus runt om i världen !
  Håller tummarna !!

  [email protected]

 • Lovisa skriver:

  Har alltid velat köpa denna fina palett men med en dålig ekonomi är det inte så lätt.. Skulle bli så glad om jag fick äran att vinna denna då mitt intresse för smink är enormt och då jag övar för att en dag ha det som mitt jobb!

  Många kramar!

 • Mikaela Ekström skriver:

  Åh, jag såg en tutorial igår där dom använt denna paletten och den verkar så bra. Med färger som passar alla (eller okej, de flesta!). Från att bara ha varit en rouge-tjej så har jag väldigt nyligen börjat experimentera mer med bronzer och highlighter och nu känns det helt rätt att ta nästa steg. Hoppas på tur! 😉

 • Emelie hedin skriver:

  Jag är en kvinna som behöver vinna,
  Smink så jag inte ser ut en mink.

 • Lina Mullback skriver:

  BÄSTA LUCKAN!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då jag nästa år har både bal och student. Jag hade tänkt att sminka mig själv till båda tillfällena och tror att makeupen skulle bli MAGISK med hjälp av denna! Jag håller mina tummar!!

 • Fanny Eriksson skriver:

  Åh!!! Jag har velat ha ett Anastasia contour kit SÅÅ länge men har aldrig haft ekonomi till det. Jag älskar smink och det skulle bli så mycket roligare att sminka sig med användning av denna!

 • Christine skriver:

  Jag är gärna med.
  Behöver uppdatera mitt smink. Efter mammaledigheten är sminket uttorkat och gammalt. Nu inför jobbstart vill jag själv känna mig fräsch och då är nytt smink en bra start.
  [email protected]

 • Malin Lidman skriver:

  Har blivit mycket mer intresserad av smink nu och har hört att Anastasia ska va helt grymt. Smink är kul men detta skulle göra det ännu roligare för att man kan experimentera så mycket.

 • Alexandra S skriver:

  Åh vilken vinst 😍 Jag är gravid och skulle verkligen behöva lite contouring för att trolla bort svullet fotbollsansikte.

 • Emelie skriver:

  Hej!
  Hade varit så kul med ett sett av kvalité, för tillfället har jag något billigt från fyndiq just för att jag ska lära mig men är såååå sugen på ett dyrare men har inte råd nu runt jul.

 • Sandra Pettersson skriver:

  åhh vilken lucka!! 😍 hade varit helt underbart att vinna denna lucka, av alla denna gång så vill jag vinna allra mest nu! 😀

 • Sandra s skriver:

  Min mammas mail) skulle jätte gärna vilja ge bort till min syster för hon sminkar sig det glr inte jag.hon skulle säkert älska det!:)hon har precis tagit körkort så skulle vilja ge det som em present för det.

 • Julia skriver:

  Jag har på sistone blivit mer sminkintresserad och suttit bänkad framför youtube. Detta kitet är som du kanske vet med i många sådana videos så det hade varit superkul om jag hade ett och kunde öva på det jag ser!

 • Felicia Stjernquist skriver:

  [email protected]
  Hade blivit överlycklig om jag jag vann detta, fick vännens gamla som det fanns ytterst lite kvar på men som ändå fick mig att få upp ögonen för produkten. Har suktat efter det sen dess…. Men som student finns det helt enkelt inte på kartan att köpa en sådan lyxig produkt. Hoppas hoppas hoppas ✨
  Mvh Felicia Stjernquist

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Har verkligen blivit så himla sminkintresserad den senaste tiden och lägger så mycket pengar på just det. Har länge velat beställa hem den här men det har inte riktigt blivit av så nu håller jag alla tummar för att den ska bli min! Kramis

 • Lisette skriver:

  Hi! I don’t even know if you ship worldwide but hey, I can still try! I’ve been interested in contouring for quite a long time now, but just received my first contouring pallet last week. Before that I tried to use different shades of foundations that I found at home. I could (and others as well) see the result quite well, but I wasn’t that interested to put old makeup, that had been sitting in the drawer for years. So finally, being an art student on super low budget, I decided to order one from china. I can use it and I do and probably will in the future too (until something better fall into my hands), but the quality.. I can feel that I put cheap makeup on my face and it makes my face super oily after an hour or so. Therefor, the Anastasia contour kit would be an excellent Christmas present 🙂
  But for everyone, if you want to try contouring with many different shades, I would suggest ordering a cheap one online, it’s only around 4-5 € and comes with a quite decent brush and replica of the BeautyBlender sponge. Then you can try which shades work the best for you and if you even have time to contour your face before investing in a better product coming in a higher price range 🙂

  Oh, and the sad part of my life – someone decided to steal my makeup bag, with which I had just returned from a sleepover so it had pretty much everything inside 🙁

  Loads and loads of love (and Christmas spirit) from Estonia !

 • Surega skriver:

  En tjej på 20 vintrar som är så himla intresserad av sminkning är jag. Jag älskar smink och börjat smått med contouring. Ett kit från Anastasia skulle sitta perfekt för att få det optimala resultatet. Alla är fina som dem är men detta ger en extra push för de som vill prova något nytt någon gång (t.ex jag som har noll kindben och skulle vilja testa nya former på näsan istället för kirurgi). Detta skulle vara en otroligt bra gåva till en student (mig) som inte alltid har råd med lyx 🙂

 • Sara Kurdie skriver:

  Jag har länge varit nyfiken på att prova contouring, tyvärr så är jag rädd för att testa nya saker och därför håller jag mig till det jag är bekväm med. Dock så utvecklas jag aldrig inom min sminkningsteknik på så sätt, men med denna vinst garanterar jag en utveckling och en bra contouring!

 • Liza skriver:

  Så rolig lucka! 🎅🏼 Är inte en utav de lyckliga som föddes med snygga, höga kindben och en rak näsa, så skulle välkomna contour-kitet med öppna armar, haha! 🤗🙈

 • Victoria skriver:

  Har suktat denna i flera år känns det som! Men har inte haft råd! Vinner jag så kommer min lillasyster bli lycklig och få min palett från bh cosmetics som jag köpt i väntan på att ha råd med ”den riktiga” paletten 😉

 • Hanna skriver:

  Åh, skulle vara jättebra julklapp till en själv. Och att man skulle få se flawless ut på nyårsafton!✨

 • Alice Dahlberg skriver:

  Jag är jätte gärna med och tävlar! Jag skulle älskat denna men tror jag kommer få en utav min mamma, så om jag vinner kommer jag att ge denna palett till min bästa vän!☺️ Kram!

 • Malin Gustafsson skriver:

  Jag är gärna med! 🙂

  Åh, har länge velat prova detta conture kit och det skulle vara så kul och få lära sig att sminka på detta sätt. 🙂

  Malin Gustafsson
  [email protected]

  Hoppas så på tur. God jul! 🙂

 • Annie skriver:

  Superbra lucka! Har nyss funnit ett stort intresse för smink och har länge velat prova detta, men som student har pengarna aldrig räckt till.
  God jul 🙂

 • Sanne skriver:

  Vilken lucka, vem vill inte vinna detta? Jag skulle vilja vinna för att ge till min syster, hon önskar sig ett sånt men har tyvärr inte råd att köpa det till henne eftersom jag är student :/ hon är väldigt sminkintresserad och hon skulle bli så glad om hon fick detta 🙂 en lyxigare produkt som hon inte skulle kunna köpa själv 🙂

 • Cecilia A skriver:

  – Spegel, spegel på väggen där,
  ser jag verkligen ut så här?!
  Jag vill ju tindra och glittra i jul,
  men känner mig bara tråkig och ful!
  Om Eleven.se mig ett contour kit ville sända
  skulle det kanske kunna hända,
  att jag blir ett riktigt highlight-geni
  och precis som i min vildaste julfantasi
  blir jag äntligen vackraste pangbruden
  lagom till det är dags för nyårsskruden!

 • Lovisa skriver:

  Har själv denna palett och älskar den!! Har också en avundsjuk kompis som skulle bli överlycklig om hon fick denna palett som en julklapp från mig!

 • Maja skriver:

  Maja / [email protected]
  Jag skulle verkligen dö för detta kit, just nu används en bronzer som inte passar min hudfärg och har inte haft pengarna att lägga på nytt så detta skulle vara en perfekt julklapp till mig själv!
  Ps. Så himla fin blogg! Ds.

 • marina skriver:

  Jag är med! Har velat köpa ett kit ett bra tag, men har inte råd då man är arbetssökande och pengarna man får går till behöver-var-dag-produkter och mycket av pengarna sparas till körkort! Vore toppen att vinna!

 • Olivia skriver:

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Jag har velat ha det här kitet länge men har tyvärr inte råd..

 • Lisa skriver:

  Har länge suktat efter deras contour-kit men som student är det inte prio ett särskilt inte nu när det ska köpas julklappar till nära och kära. Skulle bli så sjukt glad om jag vann och då kanske jag till och med skulle längta att få gå upp på morgnarna för att fixa mig inför ännu en dag i skolan.

  [email protected]
  Kram!

 • Magdalena skriver:

  Åh detta är precis vad jag behöver, mitt smink behöver en påfyllning! Nu när man är mammaledig så finns inte den möjligheten att köpa detta fina kit. Vore en lycka att få vinna detta smink & få använda det till nyår🙏😊

 • Isabella skriver:

  Hej!
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna produkten då jag bor själv i en lägenhet med en hög månadskostnad och låg lön då jag jobbar i vården. Jag har själv tyvärr inte råd att köpa den då det inte finns så mycket pengar kvar efter alla räkningar ska vara betalda… Hoppas på tur, kram

 • Julia skriver:

  Åååh! Har velat prova det där kitet så länge. Brukar inte lägga så mycket pengar på smink utan kör mer på budgetvarianter. Har hört så mycket bra om det och det vore så roligt att testa om det är så fantastiskt som alla säger! 🙂

 • Madeleine Jonasson skriver:

  Skulle vilja ge detta kit till min älskade lillasyster som hade älskat det och hon är stjärnan i mitt liv och jag tycker att hon är värd allt och lite till.

 • Paola skriver:

  Denna klapp står högst upp på 15-åriga dotterns önskelista. Hon är fantastiskt duktig på makeup (hon plöjer tutorials på Youtube!) och jag vet att detta skulle göra henne överlycklig. Hon kan ju få testa på mig för att se om det går att ta fram skönheten hos en 48-årig mamma 😉

 • Moa Johansson skriver:

  Med en tom ficka som student är det inte lätt att köpa det hjärtat önskar! Ett Anastasia kit hade gjort hjärtat glatt. Puss

 • Ida skriver:

  En sleten småbarnsmamma som mest byter blöjor och andas ut 5min på Ica skulle dansa samba på köksbordet om hon vann detta kit till sig själv i julklapp😀

 • tova skriver:

  Jag vill så gärna ge mina kära de klappar de förtjänar och inte det lilla min plånbok tillåter. Tar en lott och håller en tumme

 • Jessica skriver:

  Som en nykläckt skönhets entuast så blir man ju vid detta kit alldeles fast. Med alla nyanser man behöver så krävs inget utöver. Så för att kortfattat säga det jag vill vinna: är ett skönhetskit till en som mig som försöker rimma.
  P.S Förlåt för att detta inte blev så kort, du kanske ändå ska bara dra lott…

 • Elin E skriver:

  Har jobbat stenhårt hela terminen så nu är jag jättetrött o kanske inte den fräschaste. Skulle vara jättekul att komma tillbaka till skolan och bara BAM! Haha yas, är alltså helt klart med!

 • Nicoline skriver:

  Ohohooo! Vem kan leva utan detta kit! Hade inte varit fel att kunna överraska storasyrran med det då hon konstant snor mitt när festsminket ska på.

 • Sandra P. skriver:

  I mitt hjärta finns en tjej,
  hon är värd varenda grej
  Julen närmar sig så fort,
  jag vill ge henne något stort

 • Anna skriver:

  Efter en kämpig höst på jobbet känner jag mig mycket sliten. Detta kit skulle hjälpa mycket för att pigga upp! 🙂

 • Sofia Eriksson skriver:

  Jag är med och jag vill vinna detta kit till min lillasyster som är grym på att sminka. Hon fixar alltid min makeup till speciella tillfällen och detta contour kit skulle vara en fin present till henne! 🙂

 • Claudia Kerttu skriver:

  Till årets nyårs fest, skulle jag vilja skina mest!

 • Joakim skriver:

  Då skulle min fru bli mäkta imponerad av min fantastiska smak och feminina sida att välja ut så kvalitativa och användbart sminkset! Hon skulle nog älska mig lite mer dessutom!

 • Matilda forslind skriver:

  Vilken fiiin tävling, åh vad kul. Jag är självklart med och tävlar!
  Jag har följt din blogg ifrån början, för tillfället har jag en billig creamcontour som är rena sörjan. Finnar upp i ansiktet ploppar, jag vill så gärna ha denna som alla listor toppar. Med denna skulle jag känna mig väldigt flink, och det skulle vara ett fantastiskt tillskott till min lilla samling smink!

  Stor kram och god jul!

 • Maria Karlsson skriver:

  Internet är fullt av inspiration och jag har länge känt att jag behöver uppdatera min vardags-sminkning som numera inte känns lika fräsch som tidigare och ens ansikte förändrats med åren. Hoppas att detta kit kan hjälpa mig att testa lite nytt och hitta något som jag är bekväm i och får möjligheten att känna mig extra snygg varje dag 🙂

 • Mia B skriver:

  Som en konstnär jag vill skulptera
  Med nytt smink och fint briljera
  När jag skickligt sminkar fram
  Ljus och skuggor till vardags och glam!

 • Fridah skriver:

  Är en riktig sminknörd och har varit såå sugen på detta kitet ända sen det blev hypat. Men är student så har inte riktigt passat in i min budget haha. Skulle såklart vara jätteroligt att vinna detta!

 • Decibel S skriver:

  Jag har tittat på youtube-klipp efter youtube-klipp när det kommer till contouring. För jag har sedan tidiga tonår drömt om att plastikoperera min näsa. Men när jag hörde talas om contouring så insåg jag att det fanns en enklare väg att gå.
  Men jag är både student och lycklig ägare till en hund som går före allt i mitt liv. Hon är det käraste jag har. Så det har helt enkelt aldrig känts ”okay” att unna mig en contourpalett… Jag skulle bokstavligen lyfta från marken av lycka, och extra snygg vill jag vara i januari när jag fyller 27. <3

  God Jul! <3 / Decibel

 • Emelie Axelsson skriver:

  Jag är gärna med
  [email protected]

  Jag vill gärna vinna denna då jag hört så bra om den och många vänner har just denna, men tyvärr finns det inte pengar för en fattig student att köpa den.
  Jag har alltid haft lite halvdåliga märken på mitt smink då min budget inte är den bästa nu när jag pluggar, så det skulle få vara roligt att få prova ett finare märke för en gångs skull.

 • Matilda skriver:

  Har nyligen blivit mycket mera intresserad av smink än jag varit förut. Använder mestadels budgetsmink och drömmer om denna contour palleten från Anastasia, den ligger högst upp på önskelistan just nu. Håller tummarna!

 • Efter en höst av mörker och kyla, deppighet och ohälsa – så hoppas jag nu ha hamnat på fötter för att stanna såhär .- och vad vore då trevligare än att få liva upp vardagen med lite färg? 🙂

 • emma persson skriver:

  Vill såklart jättegärna vinna som alla andra, älskar smink och är väldigt intresserad av att testa just det här märket. Hemma hos mig kommer det bli använt varje morgon innan jag går på jobbet 🙂
  /Emma Persson

 • Johanna E skriver:

  Mer kindben? Går att fixa!
  Inte exakt din färg? Bara att mixa!
  Vill du framhäva eller ta bort,
  med detta blir det ingen sport.
  Detta tar fram din bästa sida,
  när du detta på huden gnida.
  Men glöm inte – du är finast som du är,
  när du endast din hud bär.

 • Hanna skriver:

  Jag vill vinna då jag är väldigt inteesserad av smink men detta är lite väl dyrt för att jag skulle köpa det själv och prova även om det ligger högt upp på min ”vill-ha-lista” 🙂

 • Sara skriver:

  Har suktat efter det här kitet sen första gången jag hörde talas om det. Har testat det hemma hos en kompis ett par gånger och resultatet blir så otroligt fint. Har testat på en massa olika budget varianter innan men inget har gett ett liknande resultat tyvärr… Skulle bli jätteglad om jag vann detta kit då jag älskar att testa på allt som har med skönhet att göra och jag tycker att den här nya contour trenden är superkul, förstår inte hur jag kunnat leva utan det innan. Nu använder jag mig av en variant jag köpte billigt på fyndiq, men den blir tyvärr väldigt fläckig och går bort efter bara någon timme. Skulle vara såå skönt att slippa lägga ut större delen av mitt studiebidrag på denna och skulle bli otroligt glad om jag vann!

 • Hannah skriver:

  Jag är med. Detta kit hade emottagits med mycket stor glädje då jag precis börjat experimentera med contouring och har hört att Anastasia är gudinnan på detta. Dessutom är hon PETA-approved vilket är prio ett för mig.

 • Stina skriver:

  Jag är med!
  Eleven är min favorit nätbutik handlar där ofta då de har produkter av hög kvalitet och sånt som andra butiker inte har. Gillar att använda countouring för att framhäva kindbenen och highlighting vid ögonen med hjälp av bra produkter.

 • Sanna Kaakinen skriver:

  Åh, vilken härligt vinst! Det här hade jag verkligen viljat vinna, då det är extremt sällan jag unnar mig själv något, och jag i ärlighetens namn inte ens minns när jag senast investerade i något nytt till sminkväskan. Hade varit härligt att få börja det nya året med lite nytt att använda och lyxa till det med något som jag sällan gör eller har ekonomi till som ensamstående och studerande mamma.

  Kram Sanna

 • Frida skriver:

  Har länge gått och snyltat detta smink av min syster i hennes ovisshet, om jag nu skulle vinna mitt egna kit så skulle det antagligen bli fred i huset och alla glada och nöjda. Det skulle vara underbart!!

 • Desirée skriver:

  Jag älskar make up och framför allt contouring då det verkligen går att förändra ett ansikte med hjälp av det, anastasia är dessutom ett kit som jag önskat mig väldigt länge så därför vore det den perfekta julklappen om jag vann detta, och jag skulle ägna ännu mer tid framför spegeln och utveckla min teknik! 🙂 Jag är självklart också med som du märker haha 😀

 • Christoffer skriver:

  Jag är med och provar lyckan till min sambo som har velat ha detta mycket länge, därför vore det så himla roligt att överraska henne med detta.

 • sanne svensson skriver:

  Jag är med!
  Jag skulle vilja vinna detta åt min bästa vän, Hon är sminkgalen och ska snart iväg för att bli au pair i Frankrike i ett år. Så detta hade varit en perfekt avskedspresent!

 • MariaM skriver:

  Ah, shit vilken vinst! Skulle mer än gärna lägga vantarna på denna vinst! Hoppas…

 • Sofia Nilsson skriver:

  Har i mitt tycke inte så många bra ansiktsdrag men vissa vill man framhäva och vad vore då inte bättre än att få använda sig av topp kittet från Anastasia.

  Hoppas verkligen på vinst!

  [email protected]
  Sofia

 • Emma skriver:

  Jag har försökt med diverse produkter hemma men det tycks ju aldrig bli bra, kanske beror det just på att jag inte har rätt produkter, jag vill helt enkelt vinna för att jag är för snål att köpa mig ett dyrt kit själv utan att veta hur det funkar och det skulle vara kul att pröva om det faktiskt går att få resultatet man har sett hos andra 🙂 GOD JUL

 • Amanda Jönsson skriver:

  Åh jag vill vara med för att jag sp länge nu velat testa den contour kitet, men eftersom man är en fattig student är det ingen jag kan lägga pengar på…

 • Julianna Fredriksson skriver:

  Jag vill börja det nya året att unna mig med nytt smink som skulle förgylla min nyårskväll. Tänk med lite färg på hyn kan man förvandlas för ett tag till en glamorös prinsessa.

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 • Anna L skriver:

  Highlighta och definiera
  gör för utseendet så mycket mera
  har inte sådan produkt hemma
  och det är ett dilemma
  men och jag ett från dig och eleven får
  ska jag känna mig som en prinsessa på nyår

 • Hanna Bengtson skriver:

  Ett fantastiskt fint contourkit, som jag nu önskar ska bli mitt. En fin julklapp från rebfre det skulle vara, som jag kan dela med min syster Sara. Tänk att på nyårsfesten, få vara den snyggt sminkade gästen.

 • Johanna skriver:

  Hade varit underbart att vinna så man kan piffa upp sig o känna sig lite snygg, istället för att vara en sliten småbarnsmamma 🙂

 • Veeronica Segel skriver:

  Åh har precis fått reda på att jag kommit in på min drömlinje på universitetet och ska försöka köra nu helt utan studielån och detta vore verkligen guld att få!!! Som en present på allt men det skulle även underlätta för ekonomin när jag är en tjej som ÄLSKAR smink!

 • Sandra Bergstedt skriver:

  Jag har velat ha denna såå länge, hoppas på vinst! 🙂

 • Mirone skriver:

  Jag ser ju inte direkt ut som någon av Kardashians efter en hård dag på jobbet, tre timmar i blåsig lekpark och sen storhandling på det, men har en vision av att detta kit kan göra mig mer hollywoodglammig och vill gärna testa!

 • Vilken underbar lucka! Detta ultimata contour kit har varit på min önskelista hur länge som helst! Så det enda jag kan säga är: JAG VILL PROVA! <3 🙂

 • Lisa fridström skriver:

  Åååh jag vill vinna!! Precis vad jag behöver inför jul & nyår 😌😁 PUSS ❤️️

 • Anna Norell skriver:

  Hoppas nu att det blir lätt att vinna denna palett
  En kaskad av färger att använda dag eller natt
  I en vacker ask – precis som en skatt
  Hoppas härmed på en chans, att få spegla mig i exklusiv glans

 • Joy skriver:

  Jag är gärna med! Det här skulle vara ett perfekt tillskott i min sminkväska eftersom jag är högskolestudent och inte har pengar nog att lägga på sådan lyx – men också av liknande anledning, för att det skulle passa perfekt för att piffa upp mig inför vårterminens alla sittningar och kårfester!

 • Evelina Ekström skriver:

  Har verkligen velat ha detta sååå länge och vore sjukt kul att vinna just denna tävlingen!!!! Puss och kram

 • Ellen Jonsson skriver:

  Wow vilken dröm, skulle vara helt sjukt roligt att få testa denna produkt. Har spanat in den så länge men budgeten håller inte riktigt.

 • Renée Risberg skriver:

  Jag har velat testa denna såå länge men det har aldrig blivit av. Idag fyller jag dessutom 18 år så det skulle vara en perfekt present som skulle göra mig superglad om jag vann. Älskar att leka runt med smink! Kram

 • Emelie skriver:

  Jag har suktat efter just detta contour kit från Anastasia ända sedan min kompis (som själv äger ett) sminkade mig inför en fest och jag blev så himla nöjd med resultatet! Tyvärr känner jag att min studentbudget inte tillåter denna typ av lyx så ingen hade blivit gladare än jag ifall jag vann ett eget kit så jag slipper nalla av henne varje gång vi ska ut och äga staden! 😉

 • Sandra skriver:

  Åhh, jag har velat ha detta länge men har inte råd att köpa det. Håller tummarna! Kram!

 • Ellinor skriver:

  Att vinna denna skulle vara DRÖMMEN! Har suktat efter kitet så himla länge men tyvärr räcker inte pengarna till… Jag älskar att experimentera med smink och contouring är något jag verkligen vill bli bra på. Anastasias Contour Kit står högst upp på min önskelista i jul men mina föräldrar har sagt att vi bara ska ha några få och billiga julklappar i år så är väldigt säker på att jag inte får paletten… Men håller tummarna hårt nu! Hoppas hoppas hoppas!

 • Olivia skriver:

  Åh vad jag vill vinna detta! Jag har inget contour kit, men det är något som jag verkligen önskar mig, och vad är då inte bättre än Anastasias, dröm ju!!

 • Linnea skriver:

  Jag är med! Har börjat bli mer för contouring, förr sminkade jag mig utan att över huvud taget tänka på contouring, detta kit har jag kollat på ett tag men är lite dyrt för min ekonomi just nu, åh så glad jag skulle blivit om jag hade lyckan att vinna detta! 🙂

 • Paula Jacobsson skriver:

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna, inte för egen del utanför att ge det till min sminktoka till kompis som ungefär skulle dö av lycka. Håller tummarna för att hon kan få en riktigt fin present snart 🙂

  Tack för din inspirerande blogg, älskar hur kvalitén alltid känns hög på dina inlägg ☺️

  Paula Jacobsson
  [email protected]

 • hannah flügge skriver:

  För att vi är kusiner och jag borde ha förtur 😉 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.