CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWENTY

Luck bas 20

Hej mina hjärtan! Bakom lucka nummer 20 så gömmer det sig något för er som är inredningtokar hihi. Nämligen flera snygga prints från Voked.com. På senaste har jag varit helt galen i snygga tavlor/affischer osv, det gör så mycket i hemmet. Det känns mer personligt, bebott och är framförallt så snyggt. Idag har ni chansen att vinna en personlig ”designa din egna karta” läs mer här, samt två valfria posters.  Luckans värde är på cirka 700:- Tävlingen avslutas ikväll 20/12 00.00 och vinnaren kontaktas via mail.

För att vara med i tävlingen så behöver ni:

Kommentera här med ditt namn + mail. Samt svara på frågan hur du hittade min blogg?

Lycka till mina bästa!

Stort grattis till Emma Jbira! Du kommer kontaktas via mail!

0

68 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWENTY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.