CHRISTMAS CALENDER – NUMBER SEVENTEEN

Luck bas (6)

Godmorgon underbaringar! Då öppnar vi upp lucka nummer 17 i min julkalender, den här luckan är också en utav mina favoriter, jag vet att många frågat efter mina Ray Ban samt uppmärksammat dom en hel del. Så nu tänkte jag att det var dags för en utav er att få ett par Ray Ban Round Metal. Så idag lottas dessa fina brillor ut till en utav er. Solglasögonen kommer från Loveyewear som har ett grymt sortiment av just solglasögon men än vanliga glasögon.

För att vinna dessa Ray Ban ska du:

Följa @loveyewear på Instagram & mig @Rebfre, om du inte redan gör det såklart!

– Lycka till!

Stort Grattis Johanna Maria!

Du kommet kontaktas via mail 🙂

0

57 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER SEVENTEEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *