C R E A M

475A9256 (1)475A9259 (1)

Case_Richmond & Finch / Bag_ River Island

ag berättade ju att jag var och fota med Lisa häromdagen, här är en liten sneakpeak på den plåtningen. Hela looken ska ni få lite senare idag. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, jag har massor jobb att stå i samt att vi har en plåtning idag med temat hår och nyår. Ska bli så kul, men det är även grymt mycket att göra och tänka på. Glöm inte följa mig på SnapChat: Rebfres om du vill ha lite updates direkt. Tänkte även ta med kameran och fota lite, tänker att det kan vara roligt att se hur mina jobbdagar ser ut. Vi hörs senare, puss på er!

0

1 reaktion på “C R E A M”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.