WRAPPING GUIDE 

  
  

Sissor_ here simliar here/ paper_ here / wire_here / tape_here / hangtags_here

Jag utlovade ju en hel del julinlägg under julen och här kommer ytterligare ett som ni önskat. Nämligen tips på inslagning. Jag tycker det är så roligt att slå in paket och tycker det är halva grejen med julklappar. Äta julgodis, lyssna på julmusik, tända ljus och slå in klapparna i sista stund. Jag gillar även att göra egna inslagningar för att få det där lilla extra. Idag valde jag att visa en väldigt enkel variant, allt du behöver är: Sax, hampatråd, granris, papper, tejp, lappar och kanelstång. Eftersom det börjar bli dags att slå in julklappar tycker jag detta tips passade väldigt bra =) Hur går det för er med era julklappar? Är ni redan klara eller är ni som mig och är ute i sista sekund? haha. Det nästan hör till julen numera haha. Hoppas ni uppskattar dessa typ av inlägg =) För fler kommer!

0

5 reaktioner på “WRAPPING GUIDE ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.