CHRISTMAS CALENDER – NUMBER SIXTEEN

LUCKA NR 15 (2)

Godmorgon fina ni! Då var det dags för en utav mina favorit luckor nämligen lucka nummer 16. Idag är det en lucka utöver det vanliga. Idag står Live it för dagens lucka, på Live it hittar du verkligen de bästa julklapparna, det är nämligen en sida där du kan köpa upplevelser i present till dina nära och kära. Det är verkligen så perfekt om man inte riktigt vet mad man ska köpa, så finns det alltid grymma alternativ där.  Förra året köpte jag t.ex ett spa paket till mig och Henke som var så lyckat. Jag tycker den bästa julklappen är att göra något kul tillsammans. Därför har jag idag fått lotta ut en upplevelse och inte vilken som helst utan en … *trumvirvel* En 20 min guidad tur över Stockholm stad i helikopter för dig och en till. Hur kul? Jag har alltid velat flyga helikopter, det verkar så häftigt. Hoppas ni uppskattar dagens lucka lika mycket som jag. Hela luckan värde är 2490:- Snacka om den bästa julklappen att ge någon, så glöm inte att delta!

För att vara med i tävlingen ska du:

– Kommentera här med namn + mail samt skriva vem du skulle ha tagit med i helikopter turen? Plus skriva superkort varför just ni ska vinna.

Lycka till!

Vinnaren är: Maria Karlsson! Stort grattis.

”Jag skulle bjuda med min lillebror! Varje år är det lika svårt att komma på någon rolig present, och varje år lyckas han köpa något som jag verkligen önskat mig utan att veta om det. I år hoppas jag att det är min tur att överraska han med en helikoptertur! Något han aldrig skulle kunna toppa och en rolig upplevelse för oss båda tillsammans nu när vi inte ses så ofta när jag nyligen flyttat för att plugga :)”

0

58 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER SIXTEEN”

 • Caroline skriver:

  Jag skulle tagit med min pappa då han är borta på jobb utomlands större delen av tiden och vi inte ses så mycket. Vore riktigt kul att göra detta:)

 • Karin Nordin skriver:

  Jag skulle ha tagit med mig min son som snart fyller 3 för det enda han pratar om är att flyga helikopter. Själv hade jag nog låtsas att det var självaste Mr Grey som tagit mig med på en tur, haha!
  Kram Karin

 • Linn skriver:

  Jag skulle tagit med min extremt höjdrädda sambo på en flygtur 😉

 • Elli skriver:

  Jag är med o tävlar om denna upplevelse till mig o min sambo då vi skulle behöva göra något tillsammans – vi har just nu lagt vår tid på mycket annat än varandra så något äventyrligt skulle rå om vår relation på ett bra sätt. ⭐️

 • Camilla skriver:

  Åh! Jag skulle ge denna present till min fina man som älskar äventyr! Han har haft ett tufft år med bortgångna föräldrar men varit super stark ändå & jobbat på! Han skulle bli så glad! 😀

 • Louise Berntsson skriver:

  Jag skulle ta med min bästa vän på den flygturen!
  Jag och min vän älskar äventyr och att prova på nya upplevelser, det skulle vara så otroligt roligt att få ta med henne på detta, dels för att vi alltid har sagt att vi någon gång ska åka helikopter, och sen för att jag verkligen älskar att flyga! Det ger en så fantastisk känsla att få se städer/länder/hav/öar från ovan.

 • Julia skriver:

  Jag hade tagit med mig pojkvännen på en romantisk helikoptertur! Min pojkvän älskar äventyr men är lite höjdrädd så dels hade det varit bra terapi för honom och så en superhärlig upplevelse för oss båda såklart!

 • Sophia skriver:

  Åh alltså en dröm som går i uppfyllelse! Har hoppat skydive och har bungyjump och helikoptertur kvar som jag vill göra!
  Jag skulle tagit med min sambo och blivande man på detta då han fyller 30 nästa år skulle detta verkligen vara den bästa födelsedagspresenten åt honom! Jag är tycker som du, det bästa att he bort i present är en upplevelse 🙂
  Kram

 • Ellinor törnqvist skriver:

  Min pappa! Det är så svårt att köpa eller hitta på julklappar för han har redan allt han behöver enligt honom.. Jag skulle vilja ge denna upplevelse till honom för att visa uppskattning för allt han har gett mig.

 • Ellen Waldton skriver:

  Jag skulle ha tagit med min underbara pojkvän för han älskar att åka helikopternoxh gjorde det första gången på summerburst iår och det var det roligastw han har gjort! Så han skulle bli så himla glad om han fick det i julklapp av mig och vem vill inte se sin allta käraste glad? 🙂

  Kramis!

 • Jenny skriver:

  Åh va kul! Jag skulle ta med mig Jocke ☺️☺️

 • Bryan Eriksson skriver:

  Wow vilken känsla att få uppleva en flygtur med helikopter!
  Jag skulle utan tvekan ta med min make på en flygtur, han förtjänar något utöver det vanliga.
  Detta är något man inte gör varje dag, skulle vara en perfekt julklapp, vilken överraskning!

  Båda vi två är riktiga äventyrare och älskar att uppleva nya saker, detta skulle passa oss perfekt! 🙂

 • Joakim H skriver:

  Min bästa vän tillika fru – Vill jag uppmärksamma lite extra nu.
  Hon finns där & gör mig till en bättre man – Det är med henne jag vill åka helikopter om jag vann.
  För efter tio år tillsammans vaknar jag fortfarande varje dag – Så lycklig över att det är hon & jag.
  Så att bjuda henne på denna unika gåva – Är något vi både skulle älska, kan jag lova!

 • natalia skriver:

  Jag är med, jag skulle tagit med min pojkvän på detta!
  Jag vill vinna detta för att jag aldrig har varit i Stockholm och det skulle vara jätteroligt att uppleva staden på detta sätt med favorit personen 😀

 • Emelie Nilsson skriver:

  Min låtsaspappa står högst upp på listan på vem jag skulle vilja ta med eftersom han har hjälpt mig och min mamma så himla mycket när det varit jobbiga tider. Han kom in i en familj under en jobbig period och istället för att göra det jobbigare har han gjort det så mycket bättre. Om det gick skulle jag vilja ge han ett hederspris! Han är helt enkelt fantastisk så jag skulle absolut vilja ta med mig honom.

 • Linnea Jönsson skriver:

  Pappas dröm är att en gång i livet få åka Helikopter. Därför hoppas jag få bjuda honom på denna oförglömliga upplevelsen! Och att dessutom få dela den med honom. Vilket minne!

 • Frida Elmgren skriver:

  Min sambo tar jag med och varför? Det står i min Bucket List 😉

 • Johanna Ljunhdahl skriver:

  Jag skulle tagit med min fina syster eftersom jag vill ge någonting tillbaka till henne efter allt gjort för mig! 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag skulle ta med min pojkvän! Det skulle bli den perfekta 30års-presenten till honom och jag skulle samtidigt kunna sälja in Stockholm i sitt vackraste eftersom jag så gärna vill flytta dit i vår! 😉

 • Ellen Jonsson skriver:

  Jag skulle vinna en helikoptertur för jag är en äventyrlig filur! Att upp i luften flyga eller i skogen smyga passar oss som inte är blyga. Min vän likaså då hon stampade på min tå, vi vill så gärna vinna annars kan vi ta å försvinna.

  Jag skulle vilja ta med min kära underbara Julia som är en nyfunnen vän!

 • Madelein skriver:

  Jag skulle ta med mig min pappa. Då han är min klippa, som alltid ställer upp för mig och alla andra. Han kommer med kloka ord och uppmuntran till att man alltid kan uppnå det man vill. Och att man ska tro på sig själv. Han är en min förebild. Och jag älskar min pappa !

 • Camilla Sandmark skriver:

  Jag skulle ta med mig min pappa som alltid har drömt om att få åka med en helikopter. Dessutom är han väldigt intresserad av historia, arkitektur och att besöka huvudstaden då och då så det här skulle passa helt perfekt! Skulle vara så kul att få överraska honom med detta eftersom det är rätt sällan som vi gör häftiga saker tillsammans.

 • Emelie skriver:

  Jag skulle ta med min mamma för att hon att hon har varit en superkvinna som gett mig en sån trygg och bra uppväxt helt själv. En helikoptertur är såklart inte ett tillräckligt stort tack för allt hon gjort för mig men det är i alla fall en bit på vägen (eller upp i luften hehe). Jag tror att hon skulle trilla av stolen av eufori om hon fick detta i julklapp.

 • Sandra P. skriver:

  Jag skulle tagit med min make som fyller 40 i januari -perfekt födelsedagspresent 🙂

 • Victoria skriver:

  Jag skulle ta med min man som fyller 25 på nyårsdagen, har haft sån ångest över present så detta vore perfekt!
  Han älskar att få upplever, men det är ju så svårt att a råd med två fina presenter så tätt inpå varandra!
  Nu håller jag tummar och tår <3

 • Sanna skriver:

  Wow, vilken upplevelse! Skulle vilja dela det här äventyret med min dotter. Vi har bägge två länge drömt om att få flyga för första gången, och vem vet kanske blir det en helikoptertur när vi väl kommer upp i luften för första gången. Det vore helt klart något att minnas och se tillbaka på länge.

  Om det skulle vara åldersgräns så skulle nog pojkvännen få följa med i stället.

  Kram Sanna

 • Ellinor skriver:

  Jag skulle ta med min (snart) 7-åriga lillebror som älskar att vara uppe i luften!

 • Sara skriver:

  Jag skulle ta med min kära pappa som nu i vår fyller 50, hade ingen aning om vad jag skulle ge honom i födelsedagspresent men detta skulle vara helt perfekt, Kram!

 • Johanna E skriver:

  Hej!

  Motivering: Jag skulle vilja ta med mig min farmor. Hon har precis fyllt 80 år och har börjat få lite åldersnoja. Hon känner helt enkelt att hon inte har hunnit göra allt hon vill. Bland annat just flyga – då hennes sambo totalvägrar att följa med på det. Kanske skulle det här äventyret kunna lätta lite på nojan och få henne att känna sig levande!

  Kram

 • Sofia Eriksson skriver:

  Jag skulle ta med min fantastiska pojkvän! Han är värd en extra julklapp + att detta kan vara ett bra sätt för honom komma över sin flygrädsla då vi ska åka till Malaysia och Singapore i mars. 🙂

 • Agnes Hultberg skriver:

  om jag skulle vinna detta erbjudande från denna lucka hade jag tagit med min bästa kompis Micaela i turen. Jag hoppas att jag vinner och min motivering till varför just jag ska vinna är..
  Att åka helikopter vore ju a hell of a expirience, det är väl därför jag känner att hur coolt vore det inte att flyga helikopter innan man dör. Eftersom erbjudandet nog inte kommer att poppa upp igen hoppas jag att denna julklapp går till mig och min bästa kompis Micaela!

 • Liza skriver:

  Jag skulle ta med min man. Jag har alltid velat åka helikopter. Min man fick åka helikopter till Akademiska sjukhuset efter en krasch med sin dragracingbil i år. Ingen rolig färd. Därför skulle det vara så skönt om jag kunde bjuda honom på en tur nu när han är pigg och kry. Håller tummarna hårt.✊

 • Malin skriver:

  Jag skulle ta med min mamma för att det är en stor dröm hon haft så länge jag kan minnas. Vore guld värt att få ge detta till henne i julklapp 🙂

 • Pontus skriver:

  Denna lyxiga vinst vore en fantastisk present,
  till henne som är det bästa som hänt.
  En helikoptertur önskar jag vinna,
  till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru,
  och hoppas därför vinna nu!

 • Claudia Kerttu skriver:

  Maken skulle bli så fantastiskt glad, att från luften få uppleva vår vackra huvudstad. Vi behöver lite egentid, bortom tjafs och vardagsstrid. En önskedröm inte mycket kan slå, ett nytt minne för bara oss två!

 • Maria C skriver:

  Om jag denna flygtur vann,
  skulle en önskedröm bli sann!
  Att överraska med en tur från ovan,
  vore till min käre den bästa gåvan.
  Jag skulle ta med min man,
  för ingen tar bättre flygfoton än han!

 • Maria Karlsson skriver:

  Jag skulle bjuda med min lillebror! Varje år är det lika svårt att komma på någon rolig present, och varje år lyckas han köpa något som jag verkligen önskat mig utan att veta om det.

  I år hoppas jag att det är min tur att överraska han med en helikoptertur! Något han aldrig skulle kunna toppa och en rolig upplevelse för oss båda tillsammans nu när vi inte ses så ofta när jag nyligen flyttat för att plugga 🙂

 • tova skriver:

  Jag skulle skicka upp min tonåring, Hon skulle möjligtvis svimma av lycka, jag skulle svimma av skräck om jag var tvungen att åka med

 • Julia Konneus skriver:

  Jag skulle ta med min pojkvän. Det hade varit en perfekt julklapp/present till oss när vi har ett år tillsammans! Han är lite höjdrädd men tror verkligen han skulle uppskatta detta 🙂

 • Hannah skriver:

  Jag skulle definitivt ta med mig min syster eftersom jag missade henens möhippa i somras, det känns fortfarande i hjärtat att jag inte kunde vara med den dagen så jag skulle vilja gottgöra det. Och vinner jag detta har jag en bra chans att göra det för jag tror att hon skulle uppskatta den upplevelsen väldigt mycket.

 • Anna Norell skriver:

  Denna coola julklapp hade hamnat hos min 19 åriga son, som inom loppet av två år opererat bort en tumör, förlorat sin pappa och en halvbror genom självmord. Han har haft en tuff tid men börjar må bättre tack vare en nyfunnen flickvän. Tycker absolut de är värd att få flyga lite 🙂

 • Victoria Holmqvist skriver:

  Jag skulle ta med min bästa sambo sen 7 år tillbaka! Vi firar vår årsdag nu i december och jag har inte köpt något present eftersom det är så mycket fokus på julklappar nu. Men detta skulle vara en grym present, så jag håller verkligen tummarna för att vi kan få dela det här ihop! 🙂

 • MariaM skriver:

  Om jag vann skulle jag låta min man ta med sig äldsta sonen upp ihelikoptern! Mannens stora dröm i livet har varit att bli helikopterpilot. Detta hade varit en underbar julklapp till honom och sonen hade älskat att få följa med ❤️

 • Desirée skriver:

  Detta är en av alla mina drömmar, därför vore det så himla häftigt att få vinna detta och få ett minne förlivet, och kunna bocka av på ”to do listan”, jag skulle vilja dela den upplevelsen med min fina sambo, då vi älskar att uppleva saker tillsammans.

 • Jamina skriver:

  Jag skulle ta med min älskade mamma! Hon älskar flygplan och helikoptrar men har aldrig åkt det senare, och det vore kul för mig att kunna ge tillbaka någonting för allting hon har gjort för mig genom åren (det är min mamma liksom, min första och bästa vän). Håller tummarna!

 • Christina Frisberg skriver:

  jag skulle ta med min vuxna son Jimmy som bor lite för långt bort från mig så vi sällan kan göra något roligt ihop, han är en fin kille och en bra ensamstående pappa till mitt äldsta barnbarn Elliot 7 år, ja jag vill helt enkelt ha lite härligt spännande kvalitetstid med honom något som han ALDRIG I SIN VILDASTE FANTASI skulle tro att jag skulle hitta på 😉 ja morsor kan överraska!! 😉 <3

 • Anna L skriver:

  jag skulle ta min prins på flygfärd lika omtumlande som kärlekens höjder han gett mig

 • Malin skriver:

  Jag skulle ta med en av mina närmaste vänner som verkligen varit ett stöd för mig nu när det tagit slut mellan mig och min kille. Skulle vara häftigt att få uppleva något så coolt som att åka helikopter och speciellt då det är något som alltid funnits på våra bucket lists!

 • Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle ta med min äldsta son som är superfascinerad av helikoptrar/flygplan. Tror han skulle älska detta.

  Har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/16/lucka-16-rebecca-1612/

  [email protected]

 • Emma J skriver:

  Jag skulle ta med mig min man på en guidad tur i luften. Som en present nästa år på vår 1-åriga bröllopsdag! 🙂

 • Ronja skriver:

  Detta skulle vara en jätte häftig upplevelse och det skulle vara en sak att bocka av min bucketlist. Och det skulle bli många bilder med min nya kamera! Med mig skulle jag ta med min pojkvän, det skulle vara väldigt speciellt att få uppleva det tillsammans och skulle då säkerligen avsluta dagen med middag på restaurang.

 • Heléna skriver:

  Jag skulle ta med min son då jag inte tror att sambon skulle uppskatta det 😉

 • Stina skriver:

  Jag skulle ta med min pojkvän vi har letat efter något roligt att göra tillsammans över julledigheten och dethär vore den perfekta upplevelsen och något nytt för oss båda!

 • Maria Markendahl skriver:

  Hej 🙂
  Jag skulle ta med mig min sambo, för han tjatar om flygplan och piloter mycket och dessutom har han bara varit i Stockholm 2 gånger 🙂 [email protected]

 • Saga skriver:

  Min kompis eller mamma!

 • Lena E skriver:

  Jag tar med mig sonen, för han har aldrig flygit med en gräddvisp (som han kallar helikoptern för).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.