CHRISTMAS WISHLIST!

CHRISTMAS LIST (2)

 

1.  HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9.  HERE /10.  HERE11. HERE / 12. HERE / 13. HERE / 14. HERE / 15. HERE / 16. HERE / 17. HERE / 18. HERE /  19. HERE /

Hej mina hjärtan! Som vanligt är det gelt galet mycket att göra på måndagar för mig, jag är ju alltid på HK då också hela dagen.  Just nu är det verkligen full rulle och det ska bli riktigt skönt med lite julledighet faktiskt. Hur har ni det? Har ni också massor i skolan och på jobbet? Eller har det lugnat ner sig? Igår hade jag en skitnatt igen, har sovit 3 timmar inatt. Dock känt mig väldigt pigg och produktiv idag. Har fått massor gjort men antar väl att det slår till ikväll haha. Nog pratat om mina jobb och min dåliga sömn haha. Jag tänkte faktiskt ta och visa er vad som står på min önskelista i år, det är lite allt möjligt med i år och även en hel del inredning. Det finns så mycket fint att man blir galen hihi. Vad står högst upp på er lista önskelista?

0

6 reaktioner på “CHRISTMAS WISHLIST!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.