CHRISTMAS CALENDER – NUMBER FOURTEEN

Lucka 14

Måndag och ny vecka vilket också innebär ny lucka att lotta ut =) För det första måste jag bara säga hur sjukt jäkla tacksam jag är för att ni uppskattar detta så mycket. Det är med stor glädje jag dagligen tävlar ut något till er. Älskar att kunna skämma bort er! Bakom dagens lucka gömmer det sig en parfym, kul att tävla ut en parfym till då förra parfymen var så uppskattad. Hoppas ni gillar denna lika mycket. Här kommer lite info om parfymen:

”I Am Juicy Couture är en spännande och förförisk parfym som
öppnas upp i en doft av frukter och som sedan övergår i en blandning av gardenia och kashmirträ. Doftens toppnoter består av hallon, frisk pompelmus och passionsfrukt. Hjärtnoterna utgörs av gardenia, heliotrop, kanelros och luktärt, därefter
avrundar basnoterna doften med noter av mysk, ambra och varma träslag”

För att delta i tävlingen ska du enbart kommentera detta inlägg

– Glöm inte skriva ditt namn + mail adress!

 

0

124 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER FOURTEEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *