CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWELVE

Lucka 12

 

Då öppnar vi upp lucka nummer 12 =) Bakom dagens lucka gömmer sig en Swiss Skin Renewal, en hudroller med tillhörande kräm för att ta bort ytliga ärr och förbättra huden. Här kommer även lite information om den: Rekommenderas att rulla 3-5 minuter, men även att anpassa användandet utav rollern efter hudtypen. Applicera därefter Swiss Rejuvenator på området du behandlat och tvätta sedan rollern noggrant med vatten och desinficera med Swiss Sanitizing Spray.  Undvik starka krämer och solexponering direkt efter behandling. Behandla området i 7 dagar och låt sedan huden vila i 7 dagar. Upprepa processen med behandling och vila tills önskat resultat uppnås. Hur bra julklapp?

För att delta i luckan ska du:

– Kommentera här med ditt namn + mail samt skriva en superkort varför denna hudroller ska bli din 🙂

 

0

49 reaktioner på “CHRISTMAS CALENDER – NUMBER TWELVE”

 • Ann-Charlotte Larsson skriver:

  Hej!
  Jag har hela mitt liv varit drabbad av acne för att sedan fortsatt vara drabbad av dess ärr (allt från ljusa märken till djupare strukturförändringar).
  Jävligare än så blir inte livet sett ur ett hud-perspektiv.
  En stor sorg är vad det är.
  Mvh
  Ann-Charlotte

 • Emma Engström skriver:

  Åh jag är verkligen med, skulle vara riktigt roligt att testa och se om den fungerar! 😀

 • Minfågelärblå skriver:

  Huden min behöver en liten extra push!

 • Jag är alltid skeptisk till sådana här saker men vore så kul att prova och se om det funkar.

  jag är med

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/12/lucka-12-rebecca-1212/

  [email protected]

 • ann skriver:

  Åren bara går och går
  kråksparkar runt ögonen jag motvilligt får
  Att åldras är förvisso vackert och så
  men kan Swiss Skin Renewal bromsa lite är jag helt klart på

 • antonia f skriver:

  åldern får kapitulera,
  av forna linjer det syns inget mera.
  Så under min gran,så fint klätt
  Swiss Clinic i sött rosett

 • Susanne skriver:

  Vill testa!! 🙂

 • Maria C skriver:

  När tiden mot min hy varit hård,
  behöver jag Swiss Skin Renewals exklusiva vård.
  Alla ålderstecken suddas ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut!

 • My Thulin skriver:

  Jag vill gärna vinna , skulle behöva den till mina ben som har många brister tyvärr… de behöver lite extra kärlek 🙂 kram

 • Marre skriver:

  Hej, jag älskar din blogg och har läst den i några år nu, älskar hur du klär dig och du verkar vara en skön tjej som kan sin grej. Sluta aldrig med bloggandet!! När jag såg att man hade chans till å vinna en Swiss Skin Renewal så blev jag hur GLAAAD som helst!! Jag måste bara vinna en sådan, har alltid velat ha en sån men det kostar en hel del samt att jag pluggar högskola och det kostar ganska mycket (böcker + busskort samt hyra) så har aldrig haft möjligheten till det. Jag har haft acne sen jag var 14-15 och nu har jag acne ärr och jag har gjort laser samt köpt dyra produkter bara för att få bort dessa ärr på ryggen men inget tycks funka, jag har hört att hudrollern är bra men kostar en del. Jag är fortfarande ung, jag är 21 år och jag vill kunna gå runt i toppar under sommaren, kunna visa min rygg och inte behöva täcka den. Jag badar knappt under sommaren för jag skäms. Jag vill vara självsäker och om jag nu vann den här tävlingen hade jag varit överlycklig och du hade gjort mig så oerhört lycklig! Jag vill verkligen vinna för dessa ärr jag har på ryggen vill jag ska bort så jag kan känna mig vacker och självsäker och kunna klä mig i de kläderna jag vill klä mig i istället för att täcka det. Tack 🙂

 • Therese skriver:

  Jag är med!

  Jag skulle vilja vinna den för att jag har ärr på min kropp, och bristningar. (bristningar är ju typ som ärr). Och jag vill bara få bort dem. Jag har fått så många bristningar på magen de senaste månaderna och jag mår så dåligt av det. Jag vågade inte visa mig ute i somras, så jag var inte på stranden en enda gång. Jag har använt massa saker för att få bort det eller få dem att blekna, men ingenting har hjälpt. Och som arbetslös kan jag inte lägga så mycket pengar på sånt då alla pengar går till mat, hyra och räkningar.

 • Soffie skriver:

  Jag liknar en blåmögelost. Hjälp mig att få bort det värsta.

 • Erik M skriver:

  Hej,

  En kille som deltar här, hoppas att det är ok!
  För att hålla det kort: jag har massor av ärr på ansiktet efter 9(!!) års acne, är ni i en period då jag fått OK från läkare att testa olika metoder att bli av med ärren och jag har testat en hel del, nästan inget fungerar eller ger ytterst lite effekt. Jag är mer än villig att testa denna, hört mycket positivt om den. Det är bara så kostsamt med alla dessa behandlingar så att få det gratis vore guld!

  God jul önskar Erik !

 • Ingrid K skriver:

  Torr hy med ärr från massa acne, hoppas kunna titta mig i spegeln utan smink och gilla vad jag ser 🙂

 • Julia skriver:

  Jag skulle vilja prova den då jag har hyperpigmenterad hud så efter varje liten finne jag haft så har jag fått ett litet ärr. Det är inte så roligt nu när blivit äldre och man slipper acne men ändå har man massa ärr. Vore kul och se om denna skulle fungera! Kram kram! 🙂

 • Julia skriver:

  Efter åtta besök hos hudspecialist och otaliga krämer är jag nu redo att testa denna!

 • Emelie Axelsson skriver:

  Jag är gärna med
  [email protected]

  Jag har sån problemhy och att ha problemhy och bo i norrland är ingen bra kombo, här skiftar det från +1 till -20 över en natt och det mår inte min hy bra av, så detta kanske skulle underlätta en aning för mig!

 • Vida skriver:

  Att ta hand om min hy är viktigt,
  säger experterna – så riktigt!
  Att tvätta, smörja och exfoliera,
  gör att min hy glittrar ännu mera

  Trevlig helg 🙂

 • Elin Hansson skriver:

  Efter mina graviditeter så har jag fått mycket acne. Försökt med återfuktande krämer, ansiktsmasker osv. Men allt tycks bara förvärra det.

  Har läst mycket om denna tidigare men priset har avskräckt mig till att våga prova. Så nu hoppas jag på världens tur i hopp om att slippa lager med mineralsmink när man väl ska iväg!

 • Moa skriver:

  Åh jag är med! Jag vill vinna för att prova detta mot mina hemska ärr i ansiktet. Ramlade med cykeln för 3 somrar sedan och har små fula ärr på ena kinden och hakan. Funkar det vore det ju verkligen ett mirakel

 • Louise skriver:

  Har ganska många ärr i ansiktet som jag hela tiden kämpar med för att försöka dölja. Skulle vara underbart att få bort dom, eller i alla fall få dom att synas mindre.
  Kram!

 • Linnea J skriver:

  Hoppas denna skulle kunna hjälpa mig att få bort bristningar sedan graviditeten. Man ska vara stolt över sina tigerränder, men som ung mamma så tycker jag det är jobbigt att de är så markerade. Håller tummarna för denna fina vinsten!

 • Johanna skriver:

  Jag är med!
  Jag vill vinna hudrollern därför att jag har rätt många ärr i ansiktet från finnar/plitor och med tanke på att 2016 är året jag ska på bal/ta studenten/börja på ett nytt jobb osv så skulle jag känna mig finare om jag slapp ha massa fula ärr i ansiktet haha!

 • marina skriver:

  Man har hört så mycket bra om denna produkt! Velat testa detta ett bra tag då min hy inte är i bra skick och väldigt känslig, men pengarna finns inte att köpa den själv då man är arbetssökande! Tror pojkvännen hade blivit glad han med, då han haft mycket acne och självförtroendet har fått sig en törn.

 • Sofie skriver:

  Har haft stora problem med finnar och dålig hud sedan tonåren! Det har tyvärr gjort så jag har många ärr samt har fortfarande problem med min hy än idag( är 21 år nu). Skulle därför vilja vinna denna hudroller för att testa och se om detta kan ge resultat!

 • Malin Gustafsson skriver:

  Jag är med! 🙂

  Det skulle vara så kul och få prova denna och se om de fungerar bra. 🙂

  Malin Gustafsson
  [email protected]

 • Amanda skriver:

  Alltså åh! Jag har hört så gott om denna produkt! Jag är en av alla som drabbats av acne, skönt i alla fall att jag inte är ensam. Dock är den mycket bättre nu, men ärren är ju kvar. Jag har hört att den ska förminska acneärr och det vill jag verkligen prova!

 • Veeronica Segel skriver:

  Jag är med! Skulle gärna vilja pröva detta då jag har acne problem och har haft i hela mitt liv. Inte kul att vara 20 år och lida av det. Därför vill jag jättegärna vinna!

 • Malin skriver:

  Den bästa luckan hittills! Jag har sedan tidig ålder lidit av acne och med det har jag även fått acne ärr. Har funderat på dyra behandlingar där man i stort sett fräter bort översta lagret hud (låter hemskt men är inte farligt) men det är ju så förbaskat dyrt. Jag skulle bli så mycket mer trygg i att inte använda smink om jag hade den här att förbättra min hy med. Jag vet att man säger att skönhet kommer inifrån, men jag tror även att det är viktigt att få se den skönheten i spegeln. För sin egen skull. Jag håller alla fingrar och tår jag har i hopp om att få vinna den här luckan!! 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej Rebecca!

  Är gärna med och tävlar om de här produkterna.

  Superkort motivering: Efter problem med acne under tonåren dras jag med en del fula ärr, kanske kan den här minska dem – allt är välkommet 🙂

  Följer dig såklart på Instagram!

 • clara skriver:

  Den vore kul att testa! verkar bra 🙂

 • Nora Chra skriver:

  Hej.

  Har alltid velat testa och ha en roller. Som nybliven mamma behöver man försöka unna sig lite egentid med att ta hand om sig.
  Mvh

 • liselotte skriver:

  Skulle bli en jättebra julklapp! Därför vill jag vinna.

 • Anna-Carin W skriver:

  Villhöver ;0)

 • Sofia Eriksson skriver:

  Min hy blir väldigt finnig efter min mensperiod och därför kan denna hjälpa mig på traven till fin hy igen.

 • Christine skriver:

  Ansiktet och huden är ett vrak sedan graviditeten. Denna vore drömmen om den kunde göra succé för mig. Hade gjort att jag fått tillbaka självförtroendet vill jag lova.

 • jennie skriver:

  Denna skulle jag vilja prova för att se om min trötta småbarnsmammahud kan se lite fräschare o piggare ut när det nu börjar vara tid att återgå till jobb efter lång föräldraledighet.

 • Decibel S skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att se om jag inte kan få bort tråkiga ärr från vattkopporna jag hade som liten. Jag minns fortfarande hur plågsamt det kliade, då jag drabbades värre än mina systrar.
  Dessvärre kliade jag bort några i ansiktet, som vore fint att bli av med, samt att förminska mitt ”Harry Potter”-ärr i pannan som jag fick några år senare när alla barn lekte pantgömme på gården och jag sprang in i en stolpe.. O.o Usch.

  Mvh och God jul! / Deci

 • Ellinor skriver:

  Det vore kul att få testa!

 • Åh, drömklappen (som jag aldrig skulle kunna unna mig) för en ensam och sliten småbarnsmamma som behöver vårda små-ärrig och trist hy!

  Kram Matilda

 • Cecilia skriver:

  Jag vill vinna för jag har tråkiga ärr i pannan och på kinderna, som är resultat av akne. Hade varit kul att prova om denna fantastiska produkt kunde råda bot på mina ärr!

 • Julianna Fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.
  Spegelbilden som nu möter mig är inte vad jag brukade se. Spår av lite rynkor här och där är ingen rolig syn. Jag hade en ljus och skimrande hy , av den finns nu inte många spår kvar. För strålande lyster är en saknad vän, kan den tänkas komma igen. Hoppas nu få tillbaka min vackra hy som var skinnande klar med denna underbara vinst.

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 • I NEED IT – eller bättre sagt, MIN HY behöver den!

 • Victoria Ekelund skriver:

  Min hy har under det senaste året blivit värre och värre, så vore otroligt kul att testa och se om denna fungerar. Vore fantastisk att bli av med alla acneärr och röda prickar i ansiktet 🙂

 • Lena E skriver:

  Förändringarnas vind har svept över mitt ansikt, med Swiss Rejuvenator kan jag gå tillbaka lite i tiden.

 • Saga skriver:

  Skulle bli en jättebra julklapp till min mamma!

 • Anna L skriver:

  produkt smink hud kräm
  [Utkast‏] Anna L 2015-12-07

  Fortsätt skriva
  |
  Ta bort
  Längtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det

 • Carolina skriver:

  hört så mycket bra om denna, skulle verkligen vilja prova och se om den funkar på min dåliga hy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.