BLUE LIKE THE OCEAN

 

Swimsuit_here & glamtattoos_ Ur&Penn soon in store / Sunnies_ Le Specs (Imso)

Hej mina finisar! Nu är jag hemma i Sverige igen, har inte förstått det riktigt. Jag är fortfarande inne i min lilla thaibubbla, ville verkligen inte att resan skulle ta slut. Jag och min älskade lillebror har haft så mysigt, skönt och roligt. Vi båda är lika knäppa och har samma sjuka humor haha. Så tacksam för alla bilder han tagit med, bor allt en liten fotograf i honom.Blev hämtade av hjärtat på Arlanda, om jag blev glad av att se honom? Sprang till honom som ett litet barn haha, verkligen saknat honom. När jag kom innanför dörren, så möttes jag av en stor skål med mitt favoritgodis, marabou salta mandlar, en handskriven lapp och blommor. Hur bra är inte han?!Jag har massor bilder kvar att visa så here we go. Nu måste jag jobba, massor att göra. Puss!

0

10 reaktioner på “BLUE LIKE THE OCEAN”

 • Johanna skriver:

  När man trycker på direktlänken till baddräkten kommer man till en liknande bikini? Är baddräkten slut, hittar den nämligen inte på nelly…

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Då är den slutsåld 🙁 Jag ska kolla med Nelly direkt om den kommer in igen. Hoppas det! Den är såååå fin.

 • Ida skriver:

  Åh jag vill verkligen ha din baddräkt! Var kan jag hitta den???!! Är verkligen i behov av snygga baddräkter nu när man nyligen fått en liten och inte vill visa upp hela sig själv än! Tack för en jättefin blogg!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Den är ifrån Nelly 🙂 men vekrar vara slutsåld 🙁 Jag ska kolla med Nelly och återkomma.
   Tack så jättemycket <3

 • Amanda skriver:

  Jätte fina bilder!! Undrar bara hur du redigerar dina bilder så snyggt som du gör?
  Så fin blogg älskar den!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Jag redigerar i lite olika program =) Dels Photoshop. Min redigering håller jag gärna för mig själv =) Men mitt tips är att fota i Raw och sedan redigera i Photoshop. Det blir bäst! Samt kan jag tipsa om picmonkey som är ett bra och enkelt program om man inte vill köra PS. Hoppas du förstår och är nöjd med svaret =)

   Tack snälla, vad glad jag blir! <3

 • Mamma Sabine skriver:

  Va fin baddräkt gumman <3

 • Lisa skriver:

  Underbara bilder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *