SPORTY STREET

IMG_3590 (1)PicMonkey Collage 33 (4)IMG_3583 (1)IMG_3598 (1)PicMonkey Collage 2121IMG_3582 (1)IMG_3601 (1)

Igår fick det bli en sportig och bekväm look, som passar perfekt i vardagen och framförallt att gå på stan i vilket jag gjorde igår. Det är enkelt, skönt och lätt att ta av sig när man ska testa plagg och skor. Som jag skrivit innan är jag lite svag för tröjor med tryck. Igår kunde jag faktiskt vara barbent utan att frysa, hoppas det håller i sig ett tag till, älskar ju att vara barbent. Outfitsen blir så mycket roligare, visst? Nu är det massor med fix inför galan ikväll. Hörs lite senare, puss!

top_junkyard / shorts_monki / jacket_LA / shoes_Nelly / sunnies_zara /

– Here you have yesterdays look, i like this print sweater so much. I’m sucker for sweater with different prints and text. This look is a perfect ”everyday look” nice and comfy. Now i have to fix alot for tonights gala. Talk to you later!

0

2 reaktioner på “SPORTY STREET”

  • Nadja skriver:

    Måste bara berätta att du inspirerar så himla mycket både när det gäller kläder och inredning. Jag har följt dig länge och vill fortfarande gå in på din blogg samt instagram för att få tips dagligen. fortsätt med det du gör!!

    kramkram

    • Rebecc skriver:

      alltså jag ryser <3 det är kommentarer som dessa som gör att jag kämpar och ger allt för bloggen. För ni är så undrbara och värdefulla för mig. tack för denna kommentar och för att du ser vad jag gör. Precis vad jag behövde höra just nu! tack snälla!! massor kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.