B & W

Skärmavbild 2014-09-02 kl. 21.28.44

Fotade dessa lite snabbt innan jag fotade med pärlan Angelica. Visst är det ovanligt att se mig i sådär lockigt hår? Jag brukar ju mest göra lite vågigt/lockigt nedtill. Föresten hur intressant tycker ni att hår är? Skulle ni vilja se mer av det i bloggen? Så som videos, tips, friyrer osv? Vore så roligt att höra, jag vill göra bloggen så bra som möjligt. Era synpunkter är så himla viktiga! Ni vet väl om att ni är bäst i världen?

Pictures: Angelinca Swanström click here

– we took this behind the scene pictures before the shoot with Angelica. So different to se me in this hair, right? But i like it. What do you think about hair and hairvideos/post? Do you want to see more of that? Just hit me!

0

4 reaktioner på “B & W”

 • Malin skriver:

  Både hår och smink vore kul att läsa om. En blandning är alltid det bästa! släng gärna in lite recept på smoothies och grymma middagar. Puss!

 • rebecka skriver:

  Ja det läser jag gärna om! Jättefina lockar! 😀

 • Ellen skriver:

  När du gör outfit spanar man in hela looken och det är kul att veta hur du tänker kring vardagsfrisyer och några tips:) Kram kram

 • Annie Jonsson skriver:

  Jag håller med föregående talare, både hår och smink skulle vara roligt just för att det är dina tips! Du brukar lyckas med allt så det skulle bli kanonbra tror jag allt! För övrigt passade du väldigt bra i lockarna! Kram på dig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.