NUDE

IMG_3086
PicMonkey Collage 221
IMG_3093PicMonkey Collage 3231431IMG_3103IMG_3096 (2)PicMonkey Collage (17)IMG_3089IMG_3120

knit_Acne / shoes_dinsko / bag_åhlens / sunnies_lespecs / necklace_bershka /

Åh idag var det helt underbart väder, jag älskar sensommaren när det fortfarande är så varmt att man ändå kan vara barbent utan att frysa. Älskar en stor tröja/klänning med bara ett par boots. Så enkelt och snyggt. Den här tröjan från Acne är helt klart en utav mina bästa köp. Älskar den tröjan, den är så skön, snygg och mysig på samma gång. Fungerar lika bra i soffan till ett par sockar. Nu ska jag se PH här hemma, helt besatt som alla andra gånger haha. Någon mer som är det? Ikväll skulle jag dock varit på Cheap Mondays 10årsfest, men är man virrig och veckoblind så blir det inte alltid som man tänkt sig haha. Tur att det kommer upp flera roliga event. Hoppas ni haft en bra dag =)

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.