-+ Pink heaven -+

IMG_1801

IMG_1798

IMG_1797

ALLTSÅ HUR VACKERT?! Jag vara bara tvungen att visa er denna fantastiska vy. Det är så vackert här, älskar dessa färger tillsammans blått och rosa, det är nästan så man får nypa sig i armen. Jag vill verkligen inte åka hem härifrån! Men vi åker ju faktiskt inte hem förens på fredag, så ska njuta av varenda minut. Hur är det hemma? Det verkar som hösten är på ingång? Mysigt men ändå tråkigt, jag får ju lite smått panik när sommaren är över but that’s life. Nu ska vi iväg här. Hörs senare, pusss!

– This is so beautiful, this colors together is magic. I don’t wanna leave this place!

0

1 reaktion på “-+ Pink heaven -+”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.