HELLO CROATIA!

IMG_7331.jpgIMG_1605 55

Hejdå finisar! Nu sticker jag till Kroatien, ska bli helt magiskt. Har hört så mycket om detta land och velat åka dit så länge. Har dock ingen aning om hur det är med WIFI och så där nere, men något café/fik lär ha det. Ska försöka att även koppla bort datorn/bloggen litegrann. Har dock väldigt svårt för det haha, även när jag är utomlands uppdaterar jag tre gånger om dagen. Kommer inte ens ihåg när jag tog en paus senast, det är så när man verkligen brinner och jobbar hårt för något. Men jag älskar det, så ska absolut inte klaga. Jag ska till Baska som ligger på ön KRK. Har ni tips? Ge mig allt ni kan hihi.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.