DAY ONE @ WAY OUT WEST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_1357


IMG_1338

IMG_1360


IMG_1250 (2)

IMG_1350

IMG_1356

IMG_1385

IMG_1389

IMG_1392

Här kommer den första bildbomben från Way Out West första dagen. Då kom vi till området ganska sent, så vi hann tyvärr inte se så många konserter. Vi missade precis Rebecca & Fiona, vilket var väldigt synd. Vi hörde lite på The National. Annars hängde vi mest i Vip:en, träffade folk, filmade med Monki och gjorde fem snabba med fina Josefin. I lördags var på ett riktigt fett event med Briska ute på ön Styrsö, ska berätta mer om det imorgon. Nu väntar chips, dipp, cola och en film, lär slockna till filmen haha. Jag är så sliten efter tredagars festande, dansade, hoppande, skrikande låter numera som Johnny Cash haha men så värt det. Bästa dagarna på länge <3

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *