I N K A

IMG_1347PicMonkey Collage (15)IMG_1289IMG_1293PicMonkey Collage 78979IMG_1274

Hej finaste! Såhär såg jag ut första dagen på Way Out West. Invigde min nya långklänning från Monki. Så fint mönster och så är den så skön också. Vi hade en grymt bra första dag, vädret var underbart och stämningen var så härlig. Igår hann vi dock inte se så mycket band, men det var så nice att bara hänga runt där. Gjorde även en filminspelning med MONKI vilket var skitroligt och fem snabba med Modette. Både filmen och fem snabba kommer upp under dagen. Nu ska vi förbereda oss för dag nummer två. Ses sen!

dress_monki / bag_h&m / necklace_bershka / shoes_scorett /

0

1 reaktion på “I N K A”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.