MY GIRLS ARE THE BEST

IMG_0637

IMG_0635

IMG_0676.jpg

IMG_0652

IMG_0651

PicMonkey Collage 5353.jpg

IMG_0643

IMG_0649

IMG_0666

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PicMonkey Collagev22.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh hade världens roligaste och bästa kväll igår. Jag hade styrt och ordnat här hemma med plockmat, dricka, cupcakes, tårta och massor ballonger. Älskar verkligen det, att skämma bort andra och göra det lite extra trevligt. Ballongerna hittar du här och cupcakes kommer från Cupcakestshlm. Kvällen var verkligen magisk, det var länge sen jag skrattade så mycket. Tårarna bara sprutade haha, vi är så jävla knäppa och de är det jag älskar. Vi satt ute på balkongen till typ halvett, skrattade, sjöng, drack vin, körde lekar och bara hade så härligt. Innan det var dags att slå klackarna i taket, fick vi för oss dra i oss alla helium ballonger vilket slutade i ännu mer skratt och sjuka videos haha. Avslutade kvällen på både Musikaliska och Solidariet och kom hem halv 6 imorse. Det sjuka är att jag har varit och jobbat också. MEN NU ska jag ligga i soffan hela kvällen kan jag lova. TACK FÖR IGÅR!<3

0

7 reaktioner på “MY GIRLS ARE THE BEST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.