A U G U S T

PicMonkey Collage jylu.j8+8+8+pgIMG_0564 7970333

Tiden bara springer iväg, och hela juli är slut. Men vad gör det? När man har hela underbara Augusti framför sig som både innehåller Way out west, Propaganda, utomlandsresa, Event och annat kul med bloggen. Jag är så pepp just nu. Ovan summerade jag mitt juli som både innehöll jobb, blogg, semester, födelsedag, Köpenhamn, Turkiet, Västkusten, Allsång live, Mormors land, Morfars land, party och härliga sommarkvällar. Nu måste jag springa iväg, ska nämligen ha hit världens bästa tjejer ikväll på lite födelsedagsfest. Så har massor att ordna, vi syns senare!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.