OLYMPUS PEN Lite E-PL5

IMG_0518.jpg

IMG_0547

PicMonkey Colla44ge.jpg

IMG_0537

Säg hej till min nya bloggkompis! eller nya och nya, jag har faktiskt haft denna i lite mer än en månad nu. Jag säger bara WOW den är så himla bra! Olympus Pen lite E-PL5. Det är alltså en kompakt systemkamera, jag har innan bara haft kameror som varit så nära en systemkamera man kan komma. Detta är alltså en systemkamera fast i miniformat och det märks. För jäklar så bra foton det blir, antingen kan man välja att köra Auto eller så ställer man in den precis som man vill. Jag an säga att denna kamera är lätt den bästa jag haft, plus att det är den perfekta bloggkameran. Den är liten, lätt att ta med, enkel och himlans snygg. Älskar att den även har en tittbar LCD display så man lätt kan ta selfies (; haha. Du hittar den här

0

2 reaktioner på “OLYMPUS PEN Lite E-PL5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.