CONTRYSIDE CALLING!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_6527.jpg

Nu sticker jag till landet =) Ska åka till mina fina mormors land och bara vara, ska bli så skönt. Jag har så himla svårt för det, något jag på riktigt måste öva på. Jag är alltid uppkopplad, tusen bollar i luften, stress, press, fotar, bloggar, redigerar, tänker, planerar, fixar det är sällan jag bara är och varken använder mobiltelefon, dator eller något. Jag vet knappt hur man gör? Sen har jag ju fyra jobb och det är inga jobb man direkt bara kan lägga på hyllan. Klagar inte, men ibland blir det lite för mycket och ibland älskar man det man gör lite för mycket .. jaja ni är bäst iallfall stor fet puss på er!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.