BLACK x WHITE

IMG_93711.jpg.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_9351.jpg.jpgIMG_9355.jpg.jpgPicMonkey Collage22.jpgIMG_9365.jpg.jpgIMG_9360.jpg

En väldigt simpel outfit idag, så skönt. Blev lite senare än vad jag trodde med dessa bilder, så blir det ibland. Tiden rinner iväg, vi hade hursomhelst världens mysigaste grillkväll. Vi grillade kött, korvar, majskolvar och åt det tillsammans ljummen potatissallad, rödbetor med getost, sallad och sockerärtor med flingsalt. Alltså grillat en sommarkväll med härligt sällskap, jag klagar inte! Sedan drack vi rosé, lyssna på skön musik och pratade om livet. Det är sådana här kvällar man minns från sommaren. MER SÅNNA!!

Shirt_Tommy Hilfiger / Shorts_Monki / Bag_Scorett / Watch_Marcbymarcjacobs (Becks urhandel)/ Shoes_HenryKole /

0

2 reaktioner på “BLACK x WHITE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.