R O Y A L

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_8923OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_8938.jpgIMG_8917IMG_8874IMG_8877.jpgIMG_8886.jpgIMG_8893.jpg

Åh saknar redan att bo på detta fantastiska hotell! Ska ni till Köpenhamn rekommenderar jag starkt Radisson Blu Royal Hotel som ligger mitt i Köpenhamn, precis vid tivolit tror vi hade 50 meter till entrén. Vi bodde på 19:e våningen som sagt med utsikt över hela Köpenhamn, så himla magiskt. De var så stora och breda fönster också, så det blev som panorama. Hotellfrukosten var verkligen grym och den åt man längst upp i hela hotellet på 20:e våningen. Även servicen var kanon så vi var väldigt nöjda =) Mer tips från Köpenhamn kommer snart i en liten guide.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.