DO YOU HAVE ONE?

OUTFITS 1.jpgOUTFITS 2.jpgOUTFITS 3.jpg

Det har blivit en hel del outfits på senaste, här kommer de senaste. Allt från festival outfits till somriga outfits. Skönt att se att nästan alla är barbent, vilket betyder att det varit härligt och varmt. Jag är så glad att ha tillbaka min älskade kamera och kunna bjuda på massor utav outfits och bilder. Påtal om kamera, har jag införskaffat mig en ny kamera. Som är helt underbar, ska visa bilder på den. Äntligen har jag hittat den perfekta ”blogg” kameran som man kan ta med sig lite överallt. Vore roligt att höra vilken outfit ni gillar mest? =)

0

9 reaktioner på “DO YOU HAVE ONE?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.