I LOVE THIS CITY

IMG_9050IMG_9034IMG_8970IMG_8980IMG_8780IMG_8995IMG_8983

Här kommer en liten bildbomb från idag, det var lika varmt idag. Helt galet hett, 30 grader och sol. Jesus! Idag är vår sista dag här, så vi passade på att njuta lite extra. Strosade mest runt och njöt av den underbara staden, shoppade, kollade in HAY’s designhus. Haha svårt att komma ut därifrån tomhänt. Tog en paus i allt shoppande med en läskade lemonad från Café Norden som var typ det godaste jag druckit. Så mycket kärlek till denna stad, dagens får i lite senare!

– Here is alot of pictures from only today. So hot today! Today is our last day here. So we just walk around and enjoy this lovely city. We take a stop at Café Norden and drink some lemonade. OMG the most amazing lemonade ever!!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.