PALMTREE PRINT

IMG_868PicMonkey Collage palmm.jpgIMG_8664PicMonkey Collage palmree.jpgIMG_8687PicMonkey Collage palmis.jpgIMG_8679jojp.jpg pallmer.jpg

pants_ginatricot / top_riverisland / necklace_h&m / shoes_deichmann / bag_bershka /

Såhär såg jag ut igårkväll alltså, invigde äntligen mina palm-byxor som legat och väntat på att bli använda. Tycker de är så galet fina, är även lite sugen på klänningen i samma print. Som sagt jag kan inte få nog av palmer, finaste! Blev visst samma skor och väska som igår, blir lätt så när man lever i en väska haha. Nu ska jag röra mig här, vi hörs lite senare. Puss!

0

1 reaktion på “PALMTREE PRINT”

  • Johanna skriver:

    Har också köpt dom! Dom är påväg hem till mig :)) vilken storlek har du på dina? Är det dragkedja på sidan? Är rädd att dom ska vara för små :/ kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.