P A T T E R N E D

IMG_8581PicMonkey Collage 22.jpgIMG_8631PicMonkey CollageIMG_8589PicMonkey Collage 22.jpgIMG_8598IMG_8612

Har strosat omrking i mina nya klänning från Zara, älskar det här mönsret och färgerna. Så fint på sommaren, matchade den med favoritsandalerna och väska från Bershka. Nu ska jag göra mig ordning för kvällen här, tror vi först ska till en mysig tapas resturang finns det något godare? Efter det blir det nog Tivoli en sväng eller att hänga på en pub och se matchen =) Vi tar lite kvällen som den kommer. Hoppas ni får en härlig Onsdag =) Puss på er!

dress_zara / shoes_deichmann / bag_bershka / sunnies_ur&penn

– Here is my new dress from Zara, I bought it yesterday. I love this patterned, so nice like the colors to. Tonight we maybe gonna visit the tivoli, so much fun. Talk to you later, hope all of you have a wonderful wednesday!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.