COPENHAGEN DAY ONE

IMG_8520

IMG_8426

IMG_8393

IMG_8467

IMG_8515

IMG_8516

IMG_8490

IMG_8509

IMG_8458

IMG_8538

IMG_8484

Vilken underbar dag, åh vad jag älskar denna stad. Kan inte få nog, blir nästan lite sugen på att flytta hit när jag är här. Älsade Köpenhman, ovan ser ni lite bilder jag knäppt från dagen. Vi har ätit lunch på Ströget, druckit rosé på bryggan, strosat, shoppat, druckit färskpressad juice och gått, gått och gått. Helt underbart! Idag var det riktigt varmt också, så är det samma väder imorgon, tänkte vi besöka en strand här i närheten. Har även knäppt dagens, så den får ni senare =)

– Random pictures from the first day here in Copenhagen, OMG i love this city. Can’t get enough .. Lovely Copenhagen!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.