V I G Å R D A

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag skrev tidigare är min käre mor här på besök =) så vi har verkligen bara myst hela dagen, shoppat, fikat och lunchat på Vigårda. Det är ett hett mattips här i Stockholm, det smakar inte direkt som donken om vi säger så haha. Så mycket godare och hundra gånger fräschare. De har även även glutenfritt bröd där, vilket inte är så vanligt här i storstaden. Gillar verkligen deras koncept och inredning. Ikväll blir det nog bara att mysa hemma i lägenheten, laga någon god middag och kanske se på någon film. Kvalitéstid med mammsen kan inte bli fel. Dagens får ni senare. Puss på er!

– From todays hang out with the best mum in the world. We eat on Vigårda in Stockholm, so nice place. Todays outfit is up on the blog later. Kiss babes!

0

4 reaktioner på “V I G Å R D A”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.