L U N C H

IMG_8031IMG_8054PicMonkey Collage 7070.jpgIMG_80486.jpg

Lunch time! Ska precis avnjuta en härlig lunch på balkongen =) Det blev en fräsch sallad på kyckling, tomat, groddar, bladspenat, halloumi toppat med flingsalt och sockerärtor så himla gott. Älskar att vi fixat ordning vår balkong, den är inte helt klar ännu, när den är det ska ni självklart få se bilder. Så härligt att kunna sitta där i sommar och äta frukost i morgonsolen samt middag. Är tusan lite sugen på att köpa en elgrill haha, det är ju inte samma sak men älskar ju grillat. Nackdelen med lägenhet, att man inte får ha en riktigt grill. Imorse var jag på ett riktigt härligt möte, är så taggad på livet just nu. #LOVELIFE haha. Vi hörs lite senare med shopping osv. Puss på er!

– From todays lunch at my balcony, love that we have fixed our balcony. So cosy to sit there and eat with my friends and boyfriend. Love summertime!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.