VACATION OUTFITS

PicMonkey Collage outfits 2 turkey.jpgPicMonkey Collage 1 outfit turkey.jpgPicMonkey Collage outfits 3.jpg.jpg

Jag har samlat ihop alla mina semesteroutfits, vilket blev hela åtta stycken. Som jag skrev tidigare så blir man så mycket mer inspirerad när man har lite färg på kroppen och värmen är i luften. Alla outfits blir ju så mycket finare med bara ben. Som alltid så är det ju så förbaskat roligt att höra vilken look som ni gillade allra mest. Att få respons från er, är det bästa jag vet =) Jag blir varm i hela hjärtat. Så känner du för att skriva vilken du föredrar mest, skulle jag bli himlans glad. Nu blire soffhäng deluxe med något gottigt!

– Here is my latest outfits from my vacation. It’s so fun to hear which on you like most? so if you have a favorite look? Just hit me!

0

4 reaktioner på “VACATION OUTFITS”

  • Anna skriver:

    Min favorit är första bilden både för att själva bilden är fin men också för att det är ett sånt plagg jag själv stormtrivs i när jag är på semester. Jag älskar sköna och snygga plagg och tycker alltid det är snyggast när någon ser avslappnad och bekväm ut!

  • Johanna skriver:

    Absolut outfit nr 4 även om alla är jättefina, men det Adidassetet och färgerna passar dig så himla bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.