HAPPY MIDSUMMER!

IMG_7622.jpg 7970.jpg.jpgPicMonkey Collage 322.jpgIMG_7622.jpgPicMonkey Collage midsummer.jpgIMG_7624.jpg

Hej Fina ni! Hoppas ni alla haft en underbar midsommar och att ni klarat er från regn. Vi har haft en superhärlig midsommarafton med allt vad den innebär. Midsommarstång, dans, sillunch, nubbe, visor, spel, lekar, grillning och slutade med skratt inpå småtimmarna. Älskar att fira midsommaren i skärgården med fina människor. Såhär såg jag ut igår, bar denna jumpsuit från Imso. Trots semesterpackningen så blev ju midsommar-outfiten bra ändå, kransen lyckades jag göra i bilen ut. Nu ska vi fika här, innan det är dags för party. Vi hörs senare!

jumpsuit_imso / shoes_henrykole / bracelets_ur&penn & h&m

– Here is yesterdays midsummer outfit. Hope your like, i love this jumpsuit from imso.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *