PART TWO

IMG_6172IMG_7032.jpgIMG_7049IMG_7381PicMonkey Collage sum.jpgIMG_6704.jpgIMG_7217IMG_7202

Här kommer andra delen från semestern allt från färsk frukt, min fantastiska pojkvän till blommor. Hoppas ni gillar denna typ av inlägg, jag gillar verkligen sådana inlägg hos andra bloggare. Det är alltid roligt att se vardagsbilder och få en mer inblick i deras vardag. Jag har ytterligare lite bilder, så tänkte ta det i en tredje del och så har jag en outfit kvar att visa med. Nu ska jag och hjärtat iväg och träffa några vänner för att planera och göra färdigt alla lekar för midsommar. Ska bli så roligt, ska även fixa klart min krans också. Det är ju ett måste!

– Here is some random pictures from our vacation. Do you like this type of post? Hope you do, I love when others bloggers post ”everyday snapshots”, so fun to see.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.