BREAKFAST WITH MY LOVE

IMG_7483.jpgIMG_7479IMG_7474IMG_7476.jpgIMG_7489

Nu är vi tillbaka hemma i Sverige igen, önskar jag vaknade upp på Numa Beach och kunde gå och äta denna underbara frukost. Som jag skrev tidigare har jag alltid lite småångest när jag ska hem, men så är det allt har sitt slut. Det var inte helt fel att komma hem till 23 grader och sol iallafall. Vi blev även bjudna på middag av Henkes familj, hur underbart? Nu blir det att planera nästa resa hihi, jag är så sugen på Kroatien. Har ni varit där? Har hört så mycket fint och bra om det ..

– Now I’m back in Sweden again! Here is some pictures from yerstdays hotel breakfast with my love at Numa beach, i wan it now …

0

1 reaktion på “BREAKFAST WITH MY LOVE”

  • Jasmine skriver:

    Jag var i Kroatien för några veckor sedan. Vi hade hyrt en båt och seglade runt till olika öar. Där är fantastiskt fint, speciellt stränderna. Vi hyrde moppar också och körde runt på ena ön. Folket är sjukt trevliga där också. Om du åker dit så tänk på att köpa bad/dykskor eftersom det är fullt med sjöborrar där och det är stenstränder. Inte så skönt att gå på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *