PART ONE

IMG_6762.jpgIMG_6499.jpgIMG_6509.jpgIMG_7143.jpgIMG_6646.jpgIMG_6549.jpg

Jag har fotat som en galning här nere haha, blir ju när man är utomlands och har sin kära kamera tillbaka =) Så jag tänkte bjuda på lite ”vardags” bilde från resan. Här kommer första delen, åh vad jag älskar detta. Jag vill aldrig åka hem, ibland önskar jag att jag tyckte det var lite skönt att faktiskt åka hem men det är väldigt sällan jag känner så. Alla säger borta bra, hemma bäst. Jag skulle nog säga hemma bra, borta bäst. Någon som känner igen sig? Vi kommer ju hem till svensk midsommar, vilket dock inte är så fel haha. Nu ska vi gå ner och äta bästa hotellfrukosten, vi hörs senare!

– Here is little random pictures from the trip. Love to be here, i don’t want to go home!

0

8 reaktioner på “PART ONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.