PINEAPPLE PRINT ON THE CLIFFS

IMG_676233.jpgPicMonkey Collage 4242.jpgIMG_67623333.jpg.jpg

Mitt älskade adidas-set, vet inte hur mycket jag använt det sedan jag köpte det? Passar både att ha privat, till träningen eller varför inte på stranden? Älskart! Jag har ju även ett adidas-set till, det som är i blommor och härliga färger. Båda två är mina största favoriter just nu. Så glad att jag lyckades få tag i båda, nu ska jag duscha och göra mig klar för kvällen, vi ska även ut och fota dagens outfit med. Puss sålänge!

-I love this set from Adidas, the pineapple print is so amazing. My favorite clothes right now!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.