F R E S H M I N T

IMG_6887 freh.jpg.jpgPicMonkey Collage 3131e1.jpgIMG_6855.jpgPicMonkey Collage 2121.jpgIMG_6872.jpgPicMonkey Collagee1e.jpgIMG_6841.jpg

Äntligen lite färg på kroppen! Så jäkla underbart, jag kom hit som ett spöke haha. Känner mig som en ny människa, känner mig så mycket fräschare med färg. Jag har faktiskt klarat mig bra från att inte bränna mig, lite lite på rumpan eftersom jag byter bikini hela tiden haha. Solen tar något enormt här i Turkiet, har alltid sagt det, jag får aldrig så mycket färg som jag får när jag är i Turkiet. Blir brunare här på en vecka än 3 veckor i Thailand? Go Turkey! Såhär såg jag ut ikväll, mint klänningen från Zara och klackar. Väldigt simpelt, men också ibland det bästa. Nu ska jag sova, imorgon väntas ännu en dag i solen. Vi får se om vi ska till ett stort vattenland imorgon eller om vi avstår, jag är så sugen att jag vet inte vad. Hej Rebecca 5 år!

dress_zara / bag_scorett / bracelet_astrid&agnes / shoes_nelly / sunnies_imso

– Finally i got some tan on my body, feeling so much fresh. Here is tonights outfit, mint dress from Zara and heels!

0

2 reaktioner på “F R E S H M I N T”

  • emma r skriver:

    Snygg är du! Och jättefin outfit.
    Hur tycker du skorna är i storleken? Sugen på att beställa efter att ha sett denna bild 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *