#LOVELIFE

IMG_6319.jpgPicMonkey Collage.jpg.jpgIMG_6327.jpg.jpgIMG_6319.jpg.jpg

ÅH! Jag kan inte må bättre just nu, på riktigt så tror jag inte denna resa kunde ha kommit lägligare än den gjorde. Precis vad jag och mitt hjärta behövde =) En vecka med bara sol, bad, mys,träning avkoppling, läsning, musik, god mat och drinkar. Idag har vi suttit och göttat oss i den här fantastiska stolen, jag vill ta med den hem till min balkong haha. Såg att Plantagen har en liknande i svart, kanske ska slå till? Vi hörs senare, pusss!

– This is life, how wonderful? This is what i need, one week with sun, tan, pool, relaxing, training, food and drinks. And this chair is amazing, i want one on my balcony home haha. Talk to you later, kiss!

0

3 reaktioner på “#LOVELIFE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.