B R E A K F A S T M O R N I N G

IMG_6086.jpgIMG_6133.jpgIMG_6083.jpgIMG_6085.jpgIMG_6120.jpgPicMonkey Collagehihi.jpgIMG_6090.jpgIMG_6092.jpg
IMG_6309.jpgIMG_6305.jpg

Precis uppkommen från hotellfrukosten =) Den är så lyxig, det finns så mycket att välja på, egna kockar och färskpressad juice på de grönsaker och frukter man vill ha. Det blev en lite tidigare frukost idag, vi vill få ut så mycket som möjligt av dagen och tänkte åka till en annan strand idag. Har ni bra tips häromkring, är det bara att hojta. Åh vad jag älskar detta, man glömmer nästan bort sitt ”andra” liv och bara är här och nu. Kan nog bli en eller ett par veckor utomlands i sommar också. Det finns ju inget bättre, visst?

-How good? I love this hotel and this lowly breakfast.Now it’s time to enjoy the sun, and get some tan. I look like a ghost haha.

0

1 reaktion på “B R E A K F A S T M O R N I N G”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.