DETAILS PICS

_MG_2283-Edit - Photo by Fabian Wester_MG_2169-Edit - Photo by Fabian Wester_MG_1130-Edit - Photo by Fabian Wester_MG_1153-Edit - Photo by Fabian Wester_MG_1692.jpg_MG_1698.jpg_MG_1925.jpg.jpg_MG_1624_MG_0438.jpg_MG_0011.jpg

Bjuder på mina senaste detaljbilder =) Har även lite bilder från helgen som jag tänkte slänga ihop i ett kollage, men de får ni se senare idag. Nu ska jag snart säga hejdå till familjen och dra till jobbet, mitt sista pass på typ två veckor. Ska bli så skönt att åka på Onsdag, kan inte tänka på något annat. Men innan händer lite annat roligt så som plåtning, event, och pressfrukost. Mer om det i veckan, nu måste jag kila! Puss på er

– My latest details pictutes from the week. i love details, so much inspiration in details pictures

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.