B A C K P A C K

_MG_1130-Edit - Photo by Fabian Westerwhie backpack.jpg

Photo: Fabian Wester, find him here

Ryggsäcken är hetare än någonsin, den är inte bara förbaskat snygg utan även väldigt praktiskt. Så bra för mig som alltid springer runt med massor utav grejer, i den får jag plats med allt haha. Tyvärr är just denna modell slutsåld, men såg att de har några liknande. Du hittar den här Jag äger faktiskt typ fem ryggsäckar, så nice. Nu ska jag få lite gjort, ska städa, tvätta, hämta paket och ringa lite samtal. Vi hörs lite senare med dagens outfit, shopping och lite annat =) Puss sålänge!

– Backpack, alot of backpacks right now. But it’s so nice and so comfy. This one from asos is sold out, but i found one similar here.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.