W H I T E L O O K

_MG_1680.jpg44.jpgPicMonkey Collage 4242.jpg_MG_1668.jpg_MG_1693.jpgPicMonkey Collage vitt.jpg_MG_1717.jpgt3t_MG_1676.jpg_MG_1682.jpg

Här kommer bilderna som jag utlovade igår, fotade denna outfit med Gina för någon dag sedan när det fortfarande var riktigt varmt ute. Vad hände med vädret? Helt sjukt ju .. Snacka om att slå om? Hoppas verkligen det fina vädret kommer tillbaka snart. KOMSI KOMSI! Vi hörs lite senare, ska försöka fota lite från eventen och så. Annars följ mig på instagram: @rebfre får ni hänga med direkt hihi. Puss sålänge!

Photo by: Gina Mannberg / Edit: Me

0

6 reaktioner på “W H I T E L O O K”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.