I DON’T CARE

_MG_0424 55.jpgPicMonkey Collage.jpg_MG_0431.jpgPicMonkey Collageb454.jpg_MG_0321.jpgPicMonkey Collage 33.jpg_MG_0419.jpg

 

Här var outfiten som jag skrev om, trodde jag skulle få upp den igår men det fick jag visst inte. Idag ska jag ta en sväng på stan i min kära hemstad, fika med en vän och ikväll ska vi hem till pappsen, hans tjej och brorsan på grillkväll =) Grillat är kanske inte det bästa för magen, men idag får det vara värt det. Grillat kan ju vara det bästa som finns. Hoppas ni får en härlig onsdag =) Vi hörs lite senare!

Skirt_Nelly / Tee_Monki / Bag_Zara / Shoes_Dinsko / Jacket_Monki /

Photo: Gina Mannberg & Edit: Me

– Here is the outfit i told you about yesterday. Today i will take a coffee with a friend in the sun, so cosy. An tonight we gonna have a barbeque night with my family. I love barbecue, it’s the best.

0

1 reaktion på “I DON’T CARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *