#UOXSTOCKHOLM

_MG_9668.jpgDSC_0011.jpgDSC_0012DSC_0001 (1)7PicMonkey Collage55.jpgDSC_0018.jpgPicMonkey Collage55.jpg
DSC_0006 (1).jpgDSC_0020.jpgDSC_0025.jpg

Hallå där mitt inatten =) Jag kom för ett litet tag hem från Urban Outfitters Eventet, som var väldigt trevligt. Jag var där tillsammans med Natta men mötte även upp Gina och My där. Vi drack kokosvatten, mingla och spana in det snygga sortimentet, jag är helt kär i de vita birkenstocksen lite sjukhusvarning men ändå så fina. Under kvällen kunde man även tävla om ”bästa outfit” i omklädesrummet, självklart var vi tvugna att försöka haha. Jag drog på mig ett färgglatt set, hur coolt? Föresten ni som kommer fram och vill säga hej, kramas och fotas. Ni är helt underbara och blir helt varm i hjärtat. Det betyder så mycket <3 Finaste ni. Nu måste jag sova, är helt slut. Vi hörs och syns imorgon. - Just came home from the event at Urban Outfitters store with Natta. It was so fun. Alot of events right now, but i love it.

0

2 reaktioner på “#UOXSTOCKHOLM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.