GO PINK

_MG_9572PicMonkey Collage pink 1.jpg_MG_9580PicMonkey Collage. pink 3_MG_9595_MG_9610PicMonkey Collage 4_MG_9582_MG_9609

Photo by: Gina Mannberg

Go pink! haha, igår fick det som sagt bli en helt rosa outfit matchat med vitt. Idag står det jobb och Urban Outfitter event på schemat. Så galet mycket event och pressvisningar nu. Sjukt roligt dock! Föresten var AW:n med jobbarkompisarna jättemysig, vi åt middag på The Meat som var ett riktigt schysst ställe, vi satt i timmar och bara pratade och skrattade precis vad jag behöv, få tankarna på lite annat. Så härliga tjejer jag jobbar med. Nu ska jag röra mig, vi hörs senare, puss!

pants_bikbok / shirt_ginatricot / jacket_zara / sunnies_zara / shoes_monki /bag_scorett /

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.