B C L

Skäbigwsfgs.jpgSkärmavbild 2014-05-08 kl. 22.22.03.jpgPicMonkey Collage icea.jpgSkärmavbild 2014-05-08 kl. 20.45.47.jpgPicMonkey Collage blueee.jpgSkärmavbild 2014-05-08 kl. 20.47.18.jpgPicMonkey Collage sky.jpgSkärmavbild 2014-05-08 kl. 20.59.22.jpg.jpg

Photo by: Gina Mannberg

Som utlovat kommer här hela outfiten =) Äntligen lite outfitbilder, ni måste ju typ glömt hur jag ser ut? HAHA Blev en simpel och skön outfit idag.Eftersom det har blivit så kallt igen, fick det bli att slänga på kappan igen. Vad tusan hände med vädret? Det var ju nyss sommarvärme ju .. Hoppas innerligt att det vänder snart. Denna jacka är ju lätt ett av mina bästa köp detta år, känns som denna ljusblå/pastell trend kommer fortsätta då t.ex Lindex ska få in liknande kappa till hösten. Nu ska jag se på lite tv innan det är dags att slå ihop, bilder från eventet kommer upp imorgon.

pants_secondhand / top_mq / jacket_frontrowshop / shoes_nike / bag_scorett / sunnis_ginatricot

– Like i promised. Here is the whole outfit, a simple and comfy look. Finally some outfit pictures on the blog, it was a while. Hope yu like the pictures. Talk to you tomorrow =) Sleep tight.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.