WIN A WATCH

dfa.jpgjojop insta.jpgjojop

Hej Onsdag! =) Hoppas denna morgon börjar lite bätte än igår haha. Vet ni vad som hände eller? Jag var inlåst i min egna lägenhet, för att målarna som jobbar här skulle visst måla kring vår dörr och våra fönster sedan satt den fetaste tejpen och tejpat in hela dörren. Skaplig panik när jag skulle till jobbet och verkligen inte kom ut. Jag tryckte och tryckte men det hände inget, tänkte typ hoppa ner från balkongen men vi bor ju på tredje våningen så insåg att det inte var så bra haha. Efter typ en halvtimma och ett jäkla tryckande kom jag ut iallafall. Herregud synd att kanske sätta upp en lapp eller förvarna? haha. Hur som helst, till något helt annat. Jag tävlar nu ut denna superfina klocka i Rosé från Jet Set (Ur&Penn) värd 1498:-, ni kan vinna den på min instagram: @rebfre in och följ och läs mer där. Puss på er!

0

1 reaktion på “WIN A WATCH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.